A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Én is ezt mondom, hogy jelenleg az összeférhetetlenséget vizsgálja az MNB, de szó sincs arról, hogy az ügyletet megtámadta volna bárki is. Te meg ezt állîtottad.
“ A tranzakcióval a Gránit Biztosító csaknem 67 százalékos részesedést szerez a két biztosítóban. A tranzakció lezárása – a hatósági engedélyek megszerzése után – 2024 őszén várható. Hosszabb távon a tranzakció célja, hogy a Waberer's-csoport meghatározó részesedést szerezzen a teljes magyarországi biztosítási piacon” https://telex.hu/gazdasag/2024/07/08/waberer-csoport-granit-biztosito-posta-biztosito-reszesedes Itt már nem lehet semmi akadály? A hatósági engedélyekkel?
Azért ott 3 komoly versenyző volt: Allianz, CIG és Gránit bizt (Waberers). Lehet valami kérdések merültek fel az eladás tisztaságával kapcsolatban. Utolsó körben egy nemzetközi nagy biztosító lépett be azaz Allianz volt. Ők ha valamit akarnak meg is szerzik… (nemzetközi tapasztalat). Annyi országban vannak, hogy nincs annyi fiókja Magyarországon a Gránitnak… XD Szóval ők azt nagyon akarták és az ajánlatuk nem piti lehetett :) Ez csak szvsz!
Nem várnék túl nagy árfolyamesést a támogatási hír miatt. Azt mondták, november folyamán kiokoskodják, hogy egyáltalán mit és mikor valósítsanak meg ebből a projektből így támogatás nélkül. Engem a Postabank körüli nagy csend sokkal jobban aggaszt.
Rajzolgattam ma én is, nem volt időm feltölteni. Egyik verzió hasonló ahhoz, amit Te is írsz, hogy 2026ban indul el és 5200-5300 magassága. A másik egy zászló, hetes charton néztem, ebből hamarabb elindulhat felfelé, 6000 fölötti magasságba akár.
Nem Értem miért kaptam mínuszt Nekem is jó lenne a duplázódás A tőkém több mint a fele ebbe a részvény be van , Nekem is jó lenne csak egy kicsit reálisabban látom a dolgokat…
Most volt rajta egy jó nagy meghúzás szinte megduplázódott az árfolyam… Van még benne kakaó érthető módon megpihent a részvény minden évbe nem lesz duplázódás
egy picit semleges oldalról megközelítve a kérdést: akkor sem történik probléma, ha a nyilak szerint haladunk tovább. Továbbra is bika trendben maradna az árfolyam. Ám az értékeltségi kérdések miatt, ennek a két opciónak nem sok teret adok, szerintem hamarosan (fél év 1 év? ) északra fordulunk. https://invst.ly/16yeb1
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link