A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
ahogy többször említették, hogy ki szeretnék használni a tőzsdei jelenlét előnyeit. :) ez esetben egy olyan árazásról fogunk indulni, ami a valóságot tükrözi. Valszeg ezért is tették ki Jellineket, ennyi profitot adtak neki. :D most jöhet az alacsony közkéz mellett az rv nyomtatás, amit további pumpálás követ az értéknövekedést lekövetve, illetve a hype. Simán lehetünk mi a következő masterplast. Ha így alakul, az 5k csak a kezdet. ✔
Nem értem a kérdésed. Arra gondolsz hogy a Posta behúzására használják fel az osztalékra szánt nyereséget? Szerintem ki fogják fizetni. Posta Biztosítót tókeemeléssel fogják kifizetni,ennek az előkészítése már zajlik.Az emelkedésünk is ennek köszönhető.Irány az 5 k.
Az erő is meg fog jönni hamarosan.Chart ügyben gratulálok,az érdeklődésed is dícsérendő.Ne szégyelj segítséget kérni tapasztalt kollégáktól. SZERINTEM SZÍVESEN SEGÍTENEK PL.FARKASFŰ,BALENTUM',CSIBEFASÍRT
Sziasztok, elkészítettem legelső chartomat, így elnézést kérek az esetleges szakmai hibákért.Összefoglalva a lényeget, a csökkenő trendet szépen megfogta a fibo 2. szintje, azóta egyértelmű trendforduló van, viszont annak "ereje" lehetne jobb is (erre használom az ADX-t és az OBV-t), míg az RSI is átlépte a kritikus szintet. Támaszaink rendben vannak, a mostani emelkedő trend végét viszont nem tudom megsaccolni. https://invst.ly/146nyd Ezzel is kívánok mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link