A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ez már a konferencia beszélgetés utáni elemzés? "A Concorde hamarosan felülvizsgálja a meggyőző negyedéves eredmény függvényében az idei évre vonatkozó előrejelzéseit, a vonatkozó konferenciahívás ma 11 órakor kezdődik.
A Concorde az ajánlását és a célárát egyelőre változatlanul hagyta, így
továbbra is tartás az ajánlás, a célár pedig 2 170 forint, ami 14,5
százalékkal magasabb, mint a mostani árfolyam."
nincs ezzel baj, figyelembe kell venniük a kockázatokat is. Ha az éves eredmény is szuper lesz, akkor felcsapják 3k-ra a célárat, effelől ne aggódj. Addig is okosan veszik, abszolút bullos a chart.
konkord bzmeg, kókler banda. tippelgető brigád, mint a többi. AW, 4IG fasorba sincsenek a célártól már 2. negyedévre. és ezek ebből meg tudnak élni de tényleg...
Most elvileg sok minden lehet, még akár az is :) Én bizakodó vagyok és szerintem a fő lényeg, hogy van fejlődés és van eredmény... ráadásul még kommunikálják is szépen a dolgokat, ami itt a BÉT-en igen csak dicséretes!
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link