A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Legrosszabb esetben 3 hónap múlva 3k felé mehetünk az újabb jelentéssel. Ha azt nézzük az min 20 százalék 3 hónap alatt 2500 ról, az nekem elég is lenne :)
Nem gondolnám. Az én forgatókönyvem szerint reggel kb. zárón nyit vagy kicsi minuszban utána lesz egy felfelé kör, hogy legyen kiszálló jobb áron, majd délutánra olvadni fog.
Eddig mit csináltál? :D én még bízom a holnapi napban. Egész nap volt vevő, szépen megvettek mindent, szóval no para. Nyilván egy öntés bezúzza az árfolyamot ugyanúgy egy nagyobb pakk vásárlása szépen megemeli, ez ilyen, nem lehet kivédeni. Lehet számítani rá, viszont innen 2500-ról 3400-ig nem kevés potenciál van benne. A 3000 áttörése azért nem lesz könnyű.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link