A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Amikor alig van eladó, de venni meg veszik teljesen felesleges réstöltéssel számolni, nem a "rés" fogja meghatározni az irányt, ennyi erővel minden részvény minden nap réssel nyit. Ha ennyire egyszerű lenne a dolog már mindenki milliárdos lenne....
Egy hajóban evezünk, már mint a speka hozzáállást illetően. Próbálok hosszabb távban gondolkodni. Szerencsére egy dolgot követek azoknál a papíroknál, ahol úgy érzem, hogy van mögötte gazdasági teljesítmény: Ha esik 50 %-ot belenyúlok dupla mennyiséggel, ha kell akár kétszer is. Szerintem ez működik, persze nem provident kölcsönnel.
most más a környezet, az nem kell elfelejteni. Kamatok lent, pénz van kamionszám, a jó tőzsdei papírok mind fair áron vannak, és tovább nincs terük gyakorlatilag. Egy új üdvöske nagy fókuszt tud kapni és persze pénzt. Az alapok meg nem szopatják le egymást, most.. lesznek nagy korrekciós hullámok de arról itt még NEM kell beszélni sem. Masternél már elgondolkodnék hisz stabil 600ról ment 4800ra. Itt viszont víz alá nyomott labda esete alakult ki. Döntsetek sikeresen, markoljatok minél nagyobbat. Megérdemeljük.
Hát nem is tudom… Ebbe a trutyiba én is 4-5ezer között szálltam be (szerencsére nem sok ilyen melléfogásom volt), viszont háromezer fölött már lehet, hogy elgondolkodom a dobásán. Ha már szóba került a Master (is): érdemes megnézni, milyen szépet ment a KulcsSoft kb. másfél éve. Felkapott lett, duplázott, maradt is ott pár hónapig, aztán szépen lecsengett, és azóta is az alacsonyabb árszinten csücsül. Pedig - szerintem - igencsak jó papír. Itt (és a Masternél) is lehet, hogy valami hasonló történik. Azért nem örülök neki, mert én nem speka hozzáállással veszegetem a papírokat, így nem igazán tudok mit’ kezdeni ezekkel a helyzetekkel.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link