A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Likviditási tuti. Mindig jó célárakat lengettek be de ez csak ereszkedett. 1 millió HUF-nyi részvényt néha csak vagy 5%-os lenyomással tudsz eladni. Nagy lóvéval nem biztos érdemes. Vásárolni is nehéz több K-t.
Az igen. Van még tér. Érdekes, mikor a 4IG-re kijött a 800 ft de jó esetben 1100, ha jól emlékszem a számokat, széttépték, mint atom. 70%-ot biztos ment rá. Itt alig valami plusz érdeklődés. Valami hitelességi gond lehet, vagy likviditási (mármint a részvénynél).
Reméljük a stratégia váltás szépen javítja majd a hatékonyságot. Ami a részvény árfolyamot illeti, most a BUX gyengébb napjain is kapaszkodik 850 felett, és már többször belekóstoltunk a 900-ba. Innen a cél mostmár egyértelműen a négy számjegyű árfolyam. Q3-ra meglehet. De mint írtam, júniusban sem kizárt.
lett is 20 Ft-on belül 22e eb eladó. Szerintem nincs összefüggés, normális, hogy ennyi emelkedés után az eladók is megjelennek. Ami a hírt illeti: legalább mindent megpróbálnak. Remélhetőleg jól látják a piacot.
Ritkán és kevés információ jön a cégről. Azt néztem, hogy belföldi sofőröket keresnek több telephelyre is, ez inkább jó hír szerintem. Illetve tegnap ami nagyon jó volt, az a forgalom. Nincs jobb reklám, minthogy a kötéslistában egyre többször látni a nevét. Létezik, van. Ezt a szintet a forgalomban jó lenne tartani, ha közben emelkedik is az ár, az meg hab a tortán.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link