A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Kedves aborg kollega, "Számításaim szerint alsó hangon ér most a cég 2600-at.", nos, kerlek oszd meg velunk a szamitasodat. Hogyan jott ez ki? Szivesen vennek most, 1250 szinten, ha latom a kalkulaciodat. De legyel tisztaban azzal, hogy 2 eve tanulmanyozom WABE fundas helyzetet, es legutoljara #2528, 05.08 datummal updateltem utoljara.
Rossz napi kezdés után talán felkötik a nap végére! A technikai grafikonon nem tudom valahol 1200-120 nél van most a támasza. Én kistoppolódtam, pontosan eladtam 1500-on,amikor réssel nyitott 1-hónapja 1420, a stoppomat átugrotta,de aztán szépen töltötte be a rést,ott adtam el másnap.
mosolyt csalsz az arcomra :) már elakartak adni 2millió darabot csak nem kellet a kutyának se olyan áron... Waberer Gyuri rv-eit ~4500körül vették/db , elfogják adni 2kért?:D
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link