A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
sajnos a tőzsde nem így működik. hiába veszel házat a dombtetőn, hogy ne vigye el az árvíz és joggal gondolod biztonságosnak, jön egy földrengés (amire nyilván nem számítasz) és vége a dalnak. ez pont ilyen. nyilván nem véletlenül van itt az árfolyam. szerintem nem a mostani árfolyammal van gond, az úgy kb oké. azzal van a gond, amennyiért bevezették :)
miért akarsz bárkit rábeszélni az eladásra , továbbra is várom azt aki mutat még egy olyan céget aminek a saját tőkéjénél 250% al alatta van a tőzsdei ára , teljesen hülyeség amit itt csinálnak, értelmetlen levitel
Belevettél a hulló késbe és ezek után osztod az észt.
Ez a fő probléma!
Pedig az óvodás tőzsde tanfolyamon is tanítják, hogy annak óriási a
kockázata!
Ilyenkor le kéne nyelni a békát és tanulni belőle.
Mikor egyértelmű, hogy esni fog akkor el kell adni, aki nem tud veszteséggel
eladni az inkább ne tőzsdézzen.
Itt mindenki sasol mar, es nem azert, mert barki johet, hanem egy Bux komponens premium papir a pinceben van, ezert. 1000lesz, 500lesz, csod lesz.. ezt nem nehez rikacsolni. Mi van ha nem jon be? Semmi. Szepen elballag a karogo, ahogy szokott. Van ami a vevoknek nem jon be, van ami a karogoknak. Ilyen a tozsde. Egyikert sem a reszvenyesek okolhatoak. Nem a reszvenyest kell cseszegetni, meg szivni a veret
Hathor mellè kell álljak.!èn nem èrzem hogy "råmdumålnå" a papirt... aranyszabalyok: 1. nem forum alalapjan hozunk bef. donteseket 2.nem kell kàrörvendeni a màsikon. 3.forum csak èrv vs. ellenèrv eszköze nem tobb
Nem en kapok, hanem a masik kollega. Engem nem a sajatim zavar, nem en irogatok, hanem a masik kollega, akit ram fogtatok en vagyok az is. Meg a nevet sem tudom idezni telon nem latom most hozzaszolas kozben. Nekem mindegy, rolam lepereg, de lehet masnak rosszul esik. Mire vegyen az ember, ha nem hisz benne? Szep lenne venne, es azt rikaltozna csod lesz, csod lesz!???
Mindenkinek van lehetősége váltani, saját döntése, mibe fektet. Folyamatosan arra várni, hogy jön lölö, az sem leányálom, így valahol le kell vezetni a feszültséget, esetleg átcsábítani a megfáradt befektetőket. Jól jönne egy kis friss pénz, ami megmozgatná az árfolyamokat, mert a slágerrészvényekben is elfogy a hit, ha hosszú távon csak ígérgetés megy. Ha viszont jönne egy kis friss tőke, ami megindítaná az árfolyamot, újra fel lehetne erre építeni egy ígérgetési reklámakciót, találgatva, melyik gigabefektető porszívózza az állítólagosan nagyon olcsó részvényeket. Amit ugye az estnél 78 fillérért varázsoltak maguknak és 85 forintért adják aktuálisan.
Szerintem kar itt nevetgelni a reszvenyeseken. Ti baromi jol elszorakoztok itt papir nelkul, de ha ugyanezt csinaljak a papirjaitok topikjaban,egybol hozongtok, hogy huzzon el az ember, meg ostoba, nem latja mi van ott, jon meszi meg a tobbi. Nemigen kovetem ki hol miben hisz. Hostrucc set, estben talan. En egyiket sem vettem, nem is vennem, meg sem trollkodom ott. Minden nap kirohogitek a kisbufiket, bele szurtok, bele doftok. Mire jo ez? De tenyleg? Unatkozo szorakozas, vagy feszultseg feloldas?
Van egy fuvarozó ismerősöm, szét szedik őket, 10 évvel ezelőtt 1 kamionnal kezdett, most 12 saját kamionja van és 15 kisvállalkozó (sofőr) dolgozik be neki, intézi a fuvarokat picike jutalékért. Tavalyi évre 1,2 millió nyerséget mutatott ki, persze euróban, de egy lakás ára becsepegett papír nélkül a zsebbe. Úgy látszik, a wabi túl nagyra nőtt és ezt nehéz kezelni, főleg ha kapacitáskihasználatlanság miatt történik. Gyuri bácsi okos ember, tudta miért száll ki. Szerintem a könyvelésbe is belelátott, így nem volt kérdés, mi következik.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link