A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Bear trendben (gyakorlatilag a debütálás után pár hónappal) elkezdenek mindenféle szirszar indokkal (akvirálás) részvényt nyomtatni. Több papírban már folyamatosan nyomtatják, ugye érdekes?
A phylaxia anno, 1997-98-ban 1000 Ft-on jött a BÉT-re, 100 Ft névértékkel, emlékeim szerint, aztán a névérték 25 Ft lett (1db->4db), aztán tőkeleszállítással nyolcadolták a rv mögötti értéket (névértéket 200 Ft-ra növelték, majd újra 25 Ft-ra csökkentették egy lépésben, rv.szám maradt), mészáros effektussal is ~200 Ft-ot adnak most egy eredeti phylaxia rv.-ért. (remélem jól számoltam) Ennyit a "sikeres" tőzsdei cég bevezetésekről.
A szart aranypapírba csomagolta, aztán eladta 100-szoros áron. És ehhez asszisztál a BÉT, a sok többi hulladék nyrt. értéktelen részvényeivel együttesen. Nem változott semmi, csak a "nagy" arcok...
Jó lesz ez nyugi. Majd egyszer :) Egyszer arra ébredünk, hogy 4-500pontal feljebb került az árfolyam mert megnyerték a kartal pert vagy a Lengyel apport-ot. Pedíg szép beszállónak tartottam az 1400-at. Már bánom, hogy nem elégedtem meg 100-150Ft/rv profittal...
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link