A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
az mnb ellenőrző szerv semmi más ,nem az Ő dolga hogy minden pénzéhes farok mögé beálljon jótállni. az mnb nek a többi vétlenek pénzét kellene megvédeni ezektől a hiénáktól
Értsd meg, hogy az MNB szerepe miatt muszáj volt az államnak is közbelépnie, és átvállalni a bukta egy részét! Egy állami szerv hibájáért az államnak helyt kell állnia, ez a minimum. Az már más kérdés, hogy a mulasztás (szándékos bűncselekmény?) következményekkel kellett volna, hogy járjon.
a Questorosokat mindenképpen csak a questor kellett volna hogy kielégítse és nem mi az adófizetők Ők adták oda a szélhámosoknak és nem nekünk. az hogy ki mit mentett ki esteleg törvénytelenül ,pereljen a büdös lábú
Szerinted ezek szerint rendben van az - mint pl. a Qestornál volt- hogy a tűzhöz közel ülők mentsék a befektetésüket a szappant sem vásárló koszos nyuggerek rovására is
Ez egy kicsit ambivalens, mert egyrészt pl. pont most voltam a bankban, hogy kitöltsem azt a hülye mifid tesztet (ami nyilván nem véd meg semmitől, viszont szívatnak vele mindenkit), másrészt meg pl. pont a Waberer’s IPO-jánál igazából még aki utánaolvasott, az is - úgy tűnt - nyugodtan szállhatott be akár a kibocsátási áron is. Amúgy az 5100 ráadásul az alja volt! Egyébként a befektetők esztelen “megmentését” alapvetően én sem támogatom, de a Questor ügye azért zűrös, mert ott az MNB (is) iszonyú nagyot hibázott, pedig azt a szervet elvileg pont az ilyen Questor-félék szűrésére tartjuk.
Ez is igaz, csak egy IPO-nal nem olyan egyszeru a szukseges infokhoz hozzajutni mint egy mar sok eve a tozsden levo cegnel. En ezert egy ideig tavol szoktam magam tartani a tozsdere ujonnan belepo cegektol. Ezert persze egy csomo jo lehetosegbol ki is maradok. :(
nem feltétlenül. gondolj pl erre a részvényre vagy a Questorra. akinek pénze van azt amúgy se kell sajnálgatni, főleg nem az ingyenélőket akik örökölgetnek, magyas pénzű állásokban vannak stb. amikor megláttam a Questor hírdetést ( évekik hírdettek ) de nem szálltam be. a Wabererbe beszálltam de nem 5000 ft ért hanem mostanában azért mert ezt is túlzásnak tartottam. nem cucializmusba élünk és akinek könnyű ( ingyen kapott ) pénze van attól elvárható ,hogy gondolkodjon.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link