Vannak szép sokat futott autók. Nyilván a motor belülről nem látható . Egy 200e felett futott autóban benne van a világ nyomora már. Az én újkorában vett kocsimban most 65e van és már "csodás" kalandjaim voltak vele.. azéer raktam be a 100e km alatti Swiftet mert az még autó. Dögvész szerviz YT csatorna ajánlott nézni..
Szerintem is. És ez az "új, újszerű állapot' megjelölés is megtévesztés. 300000km-t futott autó miért lenne újszerű? Akinek volt már autója és ment vele ennyit az tudja, hogy ez nem lehetséges. Ez egy kereskedői/eladói marketing megtévesztés.
Mostanában terjesztenek egy elméletet hogy "Állapotot veszünk , nem futott km-t" Főleg nepperek terjesztik. Én sem értek vele egyet . Egy 280e kmes német motornál már kuka minden. Hengerfej, főtengelycsapágyak stb. Biztos hogy bontani kell a blokkot. Japánnál meg lehet úszni de ott se mindig. Hiába szép a beltér ha a motor kuka már.
A hirdetésekben az eladók miért írják - főleg Audiknál, BMV-knél, Merciknél -, hogy 'kevés kilométerrel", amikor +280ezer van (még óra szerint is) bennük? Szerintem bármely autónál a 280000km az nem kevés!
Veterán Autó,befektetés, Jó vétel autók.
Ezen topic a befektetés céljából tartott veterán autókkal foglalkozik. Piac helyzete, árak, jelenkori és jövőbeli értékek.