"... NAGYON HALKAN, DE VÉGRE KI KELL MONDANI: AMIT LÁTUNK, NEM EGY UKRÁN–OROSZ, HANEM EGY AMERIKAI–OROSZ HÁBORÚ. " (Vona Gábor, Index-publicista, 2022. március 4.)
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.
Nemrég írtam ide egy hozzászólást az összeesküvés elméletet kiáltó trollokról. Azt is lementetted? Mert most jól jönne, már-már azon gondolkodtam, hogy kikeresem, és újra beírom, mert amikor először beírtam, akkor utána hosszú ideig nem láttam beírva azt a kifejezést valamiért. Már bánom, hogy nem mentettem le akkor magamnak, tudnom kellett volna, hogy még szükség lehet rá. De te most hasznos lehetsz, ha belinkeled ide. Köszönöm.
Várható volt, hogy Z elkezdi keresni a "belső ellenség"-et. Rosszul áll a szénája, a világ is unja már a banánt meg a napi monitoros haknijait. Elkezdte szervezni a saját utóéletét.
Jobban járt meg így is. Abban a fene nagy demokraciaban. Tarkon lovik az utcan, az útban levő tisztviseloket. Volt ra precedens mostanaban. Minek bíróság, meg tárgyalás. Soron kívül vegyük fel őket az unioba. 🤣🤣
mi a helyzet a konteos ostobaságokkal? kivi leszek mikor tilt a homokozogazda? - mindenesetre elöre mondom, minden hsz-t kimentek előre! :)) - egyébként egy normális PF már rég blokkolta volna az ennyire agyament társaságot! dehát ebben a kifordult világban már egy PF se normális!
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10652127/Hunter-Biden-helped-secure-millions-funding-military-biotech-research-program-Ukraine.html Hiteles forraskent elfogadod a dailymail.co.uk forrast.??🤣. Tudsz angolul? Akkor olvasd vegig mindenkepen. Biden fia, laptopjarol van, hiteles,es valodi. Lementettem anno ,mert nem tul sok helyen talalni.. Mar corona virussal es a deneverekkel is kiserleteztek, sajnos 2015 ben az orosz hatar mellett Szo van rola benne!!!! Varom megsemisíto valaszod.:)) Tudnátok, amugy ajánlani orosz hirforast, mert mar tenyleg erdekelne a masik oldal. Komolyan. Mert unom a mainstream media egyoldalu hazugsagait, es a kettos mercet.
p.s.: maradjanak csak minél távolabb a németek Oroszország határaitól... végülis ez lett volna a mostani "konfliktus" lényege is, nemdebár? . re: NordStream...
Úgy van, talán az eddigi legfeszültebb helyzet volt. Mondjuk Hruscsov és Kennedy szerencsére jól kezelte a helyzetet. Érdekes adalék: https://www.atomicheritage.org/profile/curtis-lemay "LeMay continued to be a strong advocate for use of nuclear weapons. During the Cuban Missile Crisis, LeMay tried to goad President Kennedy into bombing the missile sites in Cuba. LeMay believed that a massive display of US force would force the Soviets into capitulation"
1962 ben olyan gyorsan huztak el,minta ott se lettwk volna. Most meg az usa telepiti a raketakat, torokbe, romaniaba, lengyelorszagba,es ukrajnaba is akar, az orosz hatarhoz. Biologiai vegyilabort 2014 ota üzemeltetett. Ezt nem en mondom, hanem hiteles forrasok.
"... The United States does not seek a sphere of influence. ..." :)) .
Tudvalevő, hogy egyetlen kiskanál fekália tönktetesz egy hordónyi finom aszúbort... ahogy egyetlen hazug, cinikus mondat tönkretesz egy ilyen hosszú, rafináltan felépített (duplafenekű) beszédet is.
Nem-e?? Centiken mult a III vilghaboru. Oroszok sose többet nem mertek megprobalni. Nem ez volt ami.most van ,hogy meg fegyvereket szallitanak, meg raketakat az oroszok ellen. Meg a kubai nadcukrot is felve importaltak. Mert tudod teljesen szankcio alatt volt egesz kuba. Azert a történelmi dolgoknak erdemesebb jobban utana jarnod.
USA-OROSZ háború
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.