Emberek ezt úgy hívják szorul hurok, szűkül a mozgástér a lopás kezd korlátozott lenni! Senki nem bízik már ebbe szerintem a kormány is sodródik. Kezdik a maszlagot nem bevenni. Bár én is ebbe ülök sajnos
Akkor lassan már lehet pluszban leszel, még akkor is ha mai árfolyamon kibaszod a másik felét is. A futur 60 forint környékén volt, mikor ezen gondolkodtam, de nem léptem meg. Nem azért vettem volna futurt mert hiszek a sztoriban, vagy befektetőként jelentem volna meg ott, hanem mert látszott, hogy megfogják rántani. Na mindegy nem értem magam, de ha eddig meg volt a pakkom, akkor még ülők 1 évet benne, hátha ezt is felfedezik, hogy ennél többet ér.
Én még több ideje benne ülök, bár a felét kb már kivágtam. Nem titok, hogy Akko-t vettem, ami azóta már jócskán hozott, már csak azt bánom, hogy nem az egészet dobtam. Azért nem tudom magam hibáztatni, mert ami történt, teljesen szembe megy a józan ésszel, erre normális ember nem gondolhatott. A konjunktúra közepén, amikor csak az nem keres pénzt az irodapiacon aki nem akar, egy ilyen háttérrel "megáldott", közpénzzel kitömött cég kihagyja a lehetőséget és nem veti meg a lábát.. na hát, erre tényleg nem számítottam. Ugye arról volt szó, hogy a piac meghatározó cége lesz nem csak itthon, de kelet-közép európában.
Ez a verzió még lehet, minden esetre novemberben lesz, hogy 2 éve tulajdonos lettem e remek papírban. Hihetetlen számomra, hogy az ingatlanpiac csúcsán ez semmit ne érjen......EST, meg SET, meg Futur bezzeg.......nem is értem magam, régen simán kivágtam bukóban bármilyen papírt, ha úgy éreztem, hogy nem jött be az elképzelésem, de ebbe a fosba beleszerettem:)
Pontosan így látom én is és így logikus. Ami számomra furcsa, hogy a ner ennyire széttagozódott lenne közvetlen a király közelében? Amikor tiborcz a karmester utasítására megvett 20%-ot akkor nem vágták, hogy ez lesz a cégvezetés reakciója és el fog értéktelenedni a papír? Magyarul a jobbkéz ennyire nincs tisztában, hogy mit csinál a bal? Az elmúlt év történései számomra egyféleképpen nyerhetnének értelmet. Ha a vej ősszel megvenné az egészet és a bdpst zrt az appeninnen keresztül tőzsdére lépne. Az én olvasatomban ez az egy megoldás maradt, mert ha ez így marad, az mint látjuk, sehova nem vezet.
Itt most szó sem esett az általad leírtakról. Arról van szó, hogy a cég nem funkcionál, gyakorlatilag kómában van. Ne érts félre, de az aktuális árfolyam nem is lényeges most, sokkal nagyobb baj, hogy nem csinálnak semmit. Ez valóban valami kritikus hibát feltételez. "Tibikét" érzem annyira morálisan ingoványos embernek, hogy hiszékenyúr által leírtakkal számolt: gyorsan sokat semmiből. Kiderült, hogy nem így megy és most szarnak az egészre, nem fordítanak rá saját zsebből pénzt, mert abból a cashből inkább a saját cégeit fejleszti, ahogy ez látható is a hírekből.
Egyingatlanos cég mindig is az egy részvényre jutó NAV-ot érte, úgyhogy most áránál van. Ezt írogattam 1100-nál is, de a rózsaszín ködben csak lehurrogás járt érte. EST-be is hiába írták be többen is, hogy a hír alapján 75 Ft-t ér, megint jött a lehurrogás. Itt most már legalább elmondható, hogy a fair value közelében van a részvényár, innen évi 30-40 Ft-t tud majd hozni.
Valami zavart érzek a ner-ben, aminek mi isszuk meg a levét. Mióta Tiborcz betette a lábát, lefagyott a cég. Odalettek a szépreményű tervek, mélyen hallgatnak arról a sok kecsegtető faszságról, amit anno prezentáció formájában elénk tártak. Ez most a helyzet... Vagy az is lehet, hogy pusztán elszámolták magukat és eredetileg nulla befektetéssel, részvényért cserében gondolták, hogy megtöltik a céget, ami nem jött be?
(UP)PENINN