A tegnapi jelentés "überjó" lett, és ennyi az elmozdulás? - No, éppen ez az. Valakik veszik ki a pénzecskéiket a papírokból. Gazdáján túl azok is, akik az elmúlt idők sok jó jelentése ellenére csak stagnálást, csökkenést látnak.
Így, így. Oszti nélkül csak egy sorsjegy, ami vagy nyer, vagy nem. Osztival már bef. alapoknak is vonzó lehet, amik magukkal hozzák a csökkenő volatilitást, és a nagyobb, stabilabb forgalmat.
Nézem itt a közepesnek sem nevezhető semmit és azon gondolkodom, hogy szerintem ez annyira kómában van, hogyha holnap azt mondanák, hogy minden papírhoz adnak még 100 Ft kp-t az új vevőknek, ez arra sem lódulna meg... Nem értem. R: 535
nehéz előrelátni,h mi lesz a külső általános gazdasági környezettel. egyelőre a piacok emelkednek,nem esnek. a cég jól van köszöni szépen, megy előre. az ingatlanpiac nem fulladt ki. az ml papírok egyelőre korrekcióban,de pld az 4ig nemrég nyomott egy hatalmas rallyt. 1-2 év korrekció ilyenkor talán belefér. lehet nem lesz 10* rövid távon,de növekedési pályán van a cég. a mostani ár nagyon kedvező, a kockázat alacsony. lehet más papírban többet kerestem volna ez idő alatt,de én már kitartok emellett,mert ezt látom át,ebben bízom 100%
(UP)PENINN