köszi a pontosabb infókat! megnéztem a 2017-es beszámolót, igen láttam az emelkedés mértékét ha jól emlékszek valalhol 5 millió euró körül volt az árbevétel.nekem ezzel csak az a bajom, hogy az ingatlanpiac most csúcson van ha jön egy világválság nagy bajba kerülhetnek.
szevasz Metal :D visszatértél önkéntes számüzetésedből? hiányzott ez a rendkívül magas nívó, amit fórumnak nevezünk mostanában? :DD Újra App a célkereszteb, ez már többször jól sült el, jó ómen ;) Kitartás!
110 Ft körül jött az ingatlanátértékelésből eredmény. ezt nem is árazta a piac most sem47ft a bérbeadásból. ez kb 11-12 PE-t jelent ami átlagos.abban persze igazad van,hogy a költségek,adók elvitték ez utóbbi nagy részét. jelenleg ez a helyzet,de a piac a növekedési pályát is nézi, a lehetséges osztalékot.A 47Ft 40%-os emelkedés az előző évihez. növekvő ingatlanállomány, növekvő bevételek az alapműködésből . ez várható.
OPI-ban is alakul az inverz fejváll alakzat jobb válla... ha nem törik le 21/50MA alá, akkor sztem hamarosan megvalósul 238.2%, 200MA zóna teszt az összezáró bolikból való kitörésben...
"... van olyan rv-em, aminek osztalékhozama 20% a vásárolt árfolyamon számolva." - No, annak a részvénynek nem süllyedő volt a trendje, legfeljebb átmenetileg volt az. Egy eső részvényben benne ülni a legnagyobb vétek. Ki lehet belőle szállni, és visszaszállni valahol - vagy bele-bele véve gyarapítani lefelé a lejtőn. Annak a részvénynek valami kányája van, amelyben a csodálatos jelentések ellenére sincs számottevő felhajtóerő.
Nem ma lesz szignifikáns kitörés, az majd egy szép csendes napon valószínű... a Dt lovagokat már nem szeretik ML-ék, csak türelmes befektetőknek lesz érdemi nyereségük...
Azaz :) Talán 2021-22re ígérték, hogy szité alakulnak. Van 3év, nagyobb beleadásokba lehet csemegézni. Majd amikor jön az osztalék, elkezdik venni az alapok is, majd lehet verni a nyálat, hogy átlag mit tudom én pl 550 ft, amire jön fene tudja kb 50 ft osztalék az 9%osztalékhozam. Halkan jegyzem meg, van olyan rv-em, aminek osztalékhozama 20% a vásárolt árfolyamon számolva. Azt se mostanság vásároltam :)
(UP)PENINN