Az egész Bétre vonatkozott a kijelentésed vagy Appra? Ha az utóbbira, akkor remélem úgy értetted, hogy bevásárlás szempontjából nem rossz... Sajnos én már több, mint két éve benne ülök és nehezen tudom elképzelni, hogy lehet még rosszabb.
Minden a tervek szerint halad . Az árfolyam most reálisnak mondható,de a jövő év elejére dupla árfolyamot várok 510 * 47millió= 24 milliárd. ingatlanos BÉT cégek kapitalizációja BIF 3350*25,6 millió =85,7milliárd Graphisoft park 3610*12,5millió= 45 milliárd DunaHouse 4300*3,4millió=14,6milliárd
visszatérve az előző gondolat menethez, azért egy nyilvános gazdasági fórumon, hogy előre bele találjanak a céltábla közepébe, ilyen nem igazán szokott megtörténni.
ez is egy jó ötlet. " a bróker felhívja az ügyfelét, hogy a részvénye milyen jó pozícióba kerülhet a vállalat növekedése után, és vételi megbízásra buzdítja. erre az ügyfél: érdekes én meg azt hallottam hogy lemond az igazgató, inkább eladom. bróker: ez is jó ötlet."
a vállalati forrás bevonás problémáját folyamatosan cikkezik. ezt annak a mintájára, ahogy az EKB és a FED az országok kötvény vásárlási programját kezdte kb 10 éve. az eredménye is hasonló pozitív fogadtatásba részesülne. a dodo 3x, a nasdaq 7x a CD felhalmozási ajánlása mögött valami sunyi háttér történet lehet. a gyj számok inkább kirakat politika.
BIF új csúcson, miközben 2017 óta emelkedő trendben van (a '17-es hypeban 2000 Ft körül volt, onnan ment most 3390-ig). Közben SZIT lett, de van kraft terjeszkedésre is. Ebben a szánalomban pedig sikerült ugyenezen táv alatt felezni, mindezt soha nem látott ingatlanpiaci szárnyalás mellett... Ennyire xarf...ú a vezetőség? Innen nem akarják kirakni a kedvenc zibunkat?
(UP)PENINN