Kicsi a forgalom, így bármerre lehet tolni kevés költséggel. És meg is teszik, leszorítják. Minden kitörési kísérletet visszaöntenek. Sejthető, hogy valaki tudja és várja is ezt alátartott tenyérrel. Azt senki ne mondja nekem, hogy 150 db-bal lekötni nem fikaspeka. Hogy ennek van-e értelme, azt nem tudom. Általában nincs, de aki csinálja, biztos jobban tudja. Én nem gondolom, hogy 7xx, de 600-at várok a pappertől. Türelem terem valamit..., csak mit?
Valamiért eddig szent tehén maradt az 500. Annyira, hogy felfelé sem tudunk elmozdulni tőle. Azt hiszem az elmúlt 1-1,5 évben már mindent kilőttünk, amire várni kellett. Jelentések, elemzések, választások, megint jelentések, bejelentések... Talán pletykára megindulna. Azt amúgy hallottátok, hogy appos földérők kezdték felparcellázni a hold sötét oldalát? Szerintem hír várható!
Megnéztem a hivatkozásodat, de most akkor mi van, melyik az igazi? Benézett a ló az ablakon, hiszen köszönő viszonyban nincs a két mérleg, kezdve az első sorától a mérlegfőösszegig. Szinte kétszeres összeget mutat az EUR-ban kimutatott konszolidált mérleg.
Aki 500-ért megvesz, majd annyiért eladja az nem speka. A spekulánsok előbb jól meghúzzák, és úgy adják el. Itt másról szól a történet, de remélem ők tudnak valamit amit bennfentes kereskedésnek hívnak és egy tisztességes rendszerben büntetendő lenne.
(UP)PENINN