Nekem még 'picit' lentebbről van, de elgondolkodtatott a bele-belevétel. Ugyhogy még ülök rajta. A nyomdát is figyelgetem, az is jegelve ó ideje. A Zwackom egy része kísérlet alatt, de eldugózták. Még nem hallottam semmit az Apollóról, de ebbe a régióba elkelne. Na az én rutinom télen lesz 2 éves
Ebben a topicban igen kulturált viták, eszmecserék folynak. Nem szeretnék belerondítani, de egy kis tájékozottság kell a tőzsdézéshez. KEG, FHB (ez már 3x!) TVK. Csak amik szívemhez közel állnak!
A legőszintébben kívánom.
Viszont az idei 5000-es nem túl vonzó erről a szintről. Kosto tanításai alapján olyan papírt kell választani, amiben benne van a duplázás lehetősége, abból azután több is lehet. :)
Először válasszuk el a két dolgot.
A cég szerintem is perspektivikus. Ebből kifolyólag az árfolyam akár emelkedhetne is. Viszont a nagyok nem úgy szoktak venni, hogy bejelentik előre a vételi szándékot, majd kitépik a könyvet. Az ilyen 1,5 éves intervallumra kiadott vételi utasítás éppen arra jó, hogy legyen lehetőség viszonylag olcsón becuccolni.
Nem vagyok tévedhetetlen. Nem látom a jövőt sem. Ezért nem tudom hogy fog alakulni az árfolyam. Ezen kételyeimet sem rossz szándékkal osztom meg a fórumon. Fenntartom jókívánságaimat a nálam optimistábbak számára. Figyelni fogom a papírt továbbra is, de nem voltam elég bevállalós ahhoz, hogy tartsam.
TVK ???