szerintem előbb olvasd el és értelmezd amit írtam,mert sehol sem írtam,hogy a csimpánzból lett az ember,közös ősről írtam,amit a darwinisták feltételeznek,igaz erről a közös ősről semmilyen lelet,bizonyíték nincsen
logikusan gondolkodva elég nehezen képzelhető el az a földi szituáció,hogy van egy faj ami a csimpánz és az ember közös őse lenne,majd ezt a fajt olyan környezeti hatások érik aminek a következménye egyszer a csimpánz lesz "mint új faj ?" és ezzel párhuzamosan az ember "mint új faj ?",miközben az eredeti faj amiből a két különböző faj keletkezett egyszerűen kihal.Legyünk objektívek elég nagy fantázia kell ahhoz,hogy elhiggyük,hogy valaha is volt egy ilyen,gyakorlatilag értelmezhetetlen földi szituáció,amikor a természeti körülmények úgy alakultak,hogy ez a három variáció össze jöjjön.És össze hozza ugyan azon fajból a csimpánzt és az embert,miközben az eredeti kiindulási faj meg kihalt,mert nulla bizonyíték van a létezésére.Ha ez a tudomány ? Akkor az a szemétbe való ,mert nélkülöz minden objektivitást,puszta feltételezéseken alapszik és semmi konkrétum nincs ami alátámasztaná ezt a fikciót.
Ez teljesen téves gondolatmenet. Az élet enzimek aztán egysejtűek stb szintjén indult, és a lehető legkülönbözőbb helyekre jutott el. Ennek megfelelően már az elején tök eltérő túlélési stratégiák és párhuzamos létformák alakultak ki. Nem is értem hogy hogyan gondolod hogy ugyanaz az élőlény lesz sikeres a tengerfenéken, a barlangban vagy egy hegyoldalban hogy tovább ne menjünk.
Nem lehet hangya meg elefánt. Ha egy-két közös ősmoha - vagy izéke - volt és evolúció van, akkor nem lehet ilyen két szélsőség, mert értelmetlen. Ha a csúcs az ember, aki minden biológiai folyamatnak az ember irányába kell mennie az evolúció szerint vagy minimum ahhoz legalább közelítőnek, mert ez az evolúció logikája és működési rendszere. Nem lehet szélsőség, nem lehet ekkora olló ha egy közös ős volt, nem térhet el ennyire a vonal, mert értelmetlen és logikátlan.
Mit nem értesz? Az evolúció lényege, hogy eldobja a biológia a valamilyen formában negatívot az újítás miatt. Ez lényegében az evolúció. Tehát az evolúció logikája az, hogy a legjobb legyen mindig, így az első mohától - vagy mit tudom én, mi most a mainstream, kitől jövünk az evolúció szerint - nem lehetne ennyi féle állat, mert nem keletkezhetett volna olyan létforma további szaporodáa, ami nem a csúcsforma felé törekedne.
Az evolúciót lerombolja szerintem az a logika, miszerint az evolúció a csúcs felé törekszik, tehát minden "hibát" elhagyva egy jobb biológiai folyamat felé. Tehát alsóbbrendű nem létezhetne, nem is indulhatott volna ennyi vonal el akkor egy mohából vagy mit tudom én, mi az első kiindulópont, hanem egyetlen egy csúcsnak kellene lennie biológiailag, nem lehetne ennyi féle "hiba" ami alsóbbrendű a másiknál.
Törölt felhasználó2021. 02. 18. 14:36
Kedvencem az orvostudomány még,szedje ezt jó lesz,nem jó,jó akkor szedje inkább ezt,az tuti használ az sem jó,na akkor inkább ezt,ez sem jó és mellette lett húsz másik panasz,nem baj van még húsz másik orvosság egyik csak kiüti valamelyik mellékhatását :) Pont mint a maszk használat,nem érdemes maszkot használni de aki akar az hordhat,...jó lenne ha hordanának maszkot,... vedd fel azt a kbt.maszkot mert különben megbüntetlek :))
Én meg mindig azt hittem,hogy az evolúció az tény kérdés és nem feltételezés :))) oké akkor akár a szöcskével is lehet közös őse az embernek,ja nem inkább a lóval vagy az sem,legyen a vízi majom,az olyan tudományosan hangzik :)))
Ebben van valami. De azért általánosságban és matematikailag: a milliárd év távlatában kielemezni, számolni és adatokat találni és véleményezni nagyobb hibalehetőség, vagy kétezer évre visszamenőleg ugyan ezt megtenni. És aztán a kérdés: miért hisz a milliárd évesre tett kijelentéseknek valaki azok után, hogy a tudomány szerint ez a nagyobb hibaszázalékkal rendelkező - szerintem ez jön ki - mint a kétezer évesnek? :)
Ha a milliárd évekkel ezelőtti dolgok bizonyíthatatlanok szerinted, akkor ez igaz a 2000 évvel ezelőtti eseményekre is, ha csak saját szemeddel nem láttad azokat.
Tudomány és Csillagászat