Delta 90 Ft 100k vétel, 102 Ft eladás. Ennyi jött ma össze, nem sokat voltam gép előtt. Lányomékkal elmentünk inkább vásárolni. Rókafit figyelem, 4ig-et már kaptam 640 9:16kor, veszem lefelé
Mi történt? Oda égett a leves, hogy ma nincs bejegyzés? Biztosra vettem 4IG nyerők sorozatát és semmi.. Nincs meg a napi "betevő beírás" nem is alszok rendesen az biztos!!
Én évekkel ezelőtt leírtam neki, hogy ha ilyen hozamot ér el ilyen sok év alatt, akkor már az ország leggazdagabb embere lenne a kamatos kamathatás miatt. De annak a vagyonnak a töredékénél sem jár. Ebből aztán következik valami, amit nem írtam le neki, talán ezért sem tiltott ki. Azért zavar a fórumbeli tevékenysége, mert sok kezdő kezdte el követni, miközben beletanulhattak volna egy jövedelmező stratégiába is.
Nekem úgy tűnik, mintha egy nagy lejtmenetbe, örvénybe keverte volna magát, aminek nagyon csúnya vége is lehet. Hallgatnia kellene a sokkal tájékozottabb, bölcsebb emberek tanácsaira, akkor volna remény, de félek, nem fog és tovább csúszik lefelé.
Én nem értem ezt a ház vételt a világ végén ha nem oda költözés a cél .. 2m elmegy a szabad pénzbol és még ki tudja mennyi ugye mire lakható is lesz. A jelenleg ismert havi életre elegendő pénz mellé ezt is ki kell termelni tőke feleles nélkül. Nem követem már annyira de szerintem nem úszik a likvidben hogy ez annyira simán beleferjen. A jelenlegi tőzsdei helyzet sem épp abba az irányba mutat hogy habzsi dozsi időszak jönne a 2. Hullámrol nem is beszélve. De ő tudja...
Trollok-klónok topikja