-Azé nem így van,ELŐTTE NEM FOGALMAZOTT MEG FELTÉTELEKET A JOBBIK,,, (mondani mindent lehet)
<AKKOR MOST DÖGLÖTT LOVON LOVAGOL>
Letelepedési Kötvény kivezetsét ELVÉGZI A KORMÁNY JOBBIK NÉLKÜL IS!!! -Ennek van némi kifutása...
SAJÁT CSAPDÁJÁBA ESETT! Nagyfokú mohóságával.
Nem láttunk mást a JOBBIKOSOK POZICIONÁLJÁK MAGUKAT..
egy megrendezett paródia a Jobbik részéről
??? én azt hittem, a FIDESZ vezette be...
oroszok és kinaiak vettek
??? És akor mi van? Akkor rendben van? Az alkotmánymódosítás sem az arabok ellen lett kiírva, nem?
Magyarország a letelepedési államkötvényekkel pont annyiért tud bevonni devizahitelt, mint egyébként tudna, ha semmit nem adna a kötvények mellé, tehát abszolút nem keres vele semmit, viszont az ígért közszolgáltatásokkal költsége lesz. Azaz nettó ez mínuszos üzlet a magyar állam számára, tisztán pénzügyi alapon (persze lehet hogy letelepszik itt közben a kínai Steve Jobs, ami óriási gazdasági fellendülést okoz, de ezt nem tudom megítélni, nincs rálátásom). Viszont a közvetítőcég, akire továbbra sem tudjuk mi szükség van, 70 000 eurót keres fejenként. Az 1 000 embernél már 70 millió euró. 20 MILLIÁRD forint. Magánzsebekbe.
Nekem bizony be lehetett magyarázni, hogy a letelepedési kötvény egy csalás, az arcpirítóbbak közül, pedig a környezetem nem tart hülyének (igaz, attól még az lehetek).
Kedves Emberek!
Ez a letelepedési kötvény cirkusz egy megrendezett paródia a Jobbik részéről Letelepedési kötvényt oroszok és kinaiak vettek .Amúgy pl Ausztraliába ,az usaba stb államokban is simán be lehet települni,ha vásárolsz ilyet,vagy nagy értékű ingatlant,vagy pl 300 ezer dollárért céget alapitasz.Csak a hülye tudatlanoknak lehet bemagyarázni ,hogy csalásról és terroristákról van szó.Hülye ez a Vona egyre lejjebb csúszik a Jobbik meg az egész ellenzék és az egész ellenzéki tábor Addig örüljünk amig Orbán kormányoz .Mert vajon kit lehetne megválasztani?Vagy jön a baloldali forradalom ,?
Az Amerika.
Normális egészségügyi ellátással.
CNN-én volt ma egy riport
A független jelölt ment szavazni, előtte egy 99 éves no szavazott csak es hitelesítette az urnát. Mint a jelölt elmondta a hölgy egy társaságot vezet
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link