"Bibliával akarta megdönteni Észak-Koreát
Index
2014. 06. 30. 08:09
Otthagyta a Bibliáját a szállodában, ezért elfogták és államellenes cselekedet vádjával állítják bíróság elé Jeffrey Fowle-t Észak Koreában. Egy másik amerikai, Matthew Miller is bíróság előtt felel majd azért, mert menedékjogot kért a kommunista diktatúrában, amikor megérkezett oda idén áprilisban.
A KCNA szerint „bizonyítékok és a gyanúsítottak vallomásai is igazolták azt a gyanút, hogy ellenséges cselekedeteket követtek el”. A jelentésből nem derül ki, mikor kezdődik a bírósági eljárás.
A 24 éves Miller és az 56 éves Fowle előtt nincsenek túl jó kilátások, egy harmadik amerikai a tizenöt éves kényszermunka-büntetését tölti Észak-Koreában. Kenneth Bae misszionáriust azzal vádolják hogy a phenjani rezsim megbuktatásán munkálkodott.
Az Egyesült Államok májusban óva intette állampolgárait attól, hogy Észak-Koreába utazzanak, mert ezzel kiteszik magukat az önkényes letartóztatás veszélyének, írja az MTI."
15 éves kényszermunka-büntetését tölti?? Őrület mik vannak.
Múlt héten voltam bennt a helyi kispostán pénzt felvenni a kártyámról, kérdezi a nő mennyit akarok felvenni, mondom 47 ezret. Mert megjött a közmunkapénz:))
Rendben.
Feconak is szóljunk, hogy a stégen ne énekelje a megy a gőzöst...
Kuti eurhuf stop 311-en, akkor meg is van a fraktál egyes beszálló kicentizése.
ÐÐ
Hát, akkor kicsit másképpen gondolkodunk a mai napot illetően. Én először 834-es longra gondoltam, aztán meg ilyen 808-815 körüli nyitásra. Kivárok! :)
...illetve masszív shortban vagyok szokás szerint, a portfólióm súlyozása miatt.
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link