látom felélénkültél a hidegfront betörésével
re dagi )))
ezt a szenzációs hírt betettem a szerb és a gyurcs topikba - azonnal kerestek!
mondtam, a mérnők úr elment győrbe mancikával és megszemléli a termálkutakat
30 centis ta alapon )))
"Kína megtalálta a legjobb megoldást a piaci problémák orvoslására, a héten csütörtök-péntek bezárja a tőzsdét a második világháború végének 70-ik évfordulós ünnepségeire hivatkozva. Szerintem a komcsi illetékeselvtársak már a pokolba kívánják az egész intézményt, bezzeg pár hónapja még pártlapban buzdítottak részvényvételre."
Ezt a célárat vaditól csenték, saxo hiteltelen banda, nem véletlen, hogy jörg is csak berúgni jár át hozzájuk.
Viszont paritás mellett az csak 300-as eurhuf...
ÐÐ
Barack Obama nagy külpolitikai eredménye, az iráni megállapodás most már szinte biztosan meg fog állni, azaz a szenátus nem fogja tudni elkaszálni. Barbara Mikulski, Maryland demokrata szenátora ugyanis bejelentette, hogy nem fog az egyezmény ellen szavazni, így megvan a vétó megakadályozásához szükséges 34 szavazat. Ez eddig nem volt biztos, főleg miután Chuck Schumer New Yorki demokrata szenátor is elmondta, hogy ellene fog szavzni. (Reuters)
nem 1.11 hanem 999999999.99
Közel egymilliárd forint "landolt" egy olvasónk OTP-s bankszámláján, igaz csak rövid ideig örülhetett az ajándékpénznek. link
))))
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link