Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
USA nekem is ambivalens. Vennék is meg nem is, tartanék is, meg nem is. De túl nagy volt az egy részvényre jutó méretem, rig-ben pl a tőkém 35%-a. :D Kurva jól hozott, de azért az elég sok. Value topikba be sem merem írni, mert elégetnek. :) Egy kis T-t vettem osztalékpapírnak hosszú távra. Pomperj ötlete a GE tetszzik, de kicsit várok még vele, na meg a nagy kedvenc solar. SPWR-t kitárgyaltuk Jánossal, bizonytalan a cég ezért halasztottam az ötletet. Tegnap azért jött egy jó nagy ugrás 7% formájában. Nem tudom, hogy ez a tegnap előtti tervezet eredmény-e (miszerint 2020 után minden új házra napelem lesz kötelező), de 9 fölé is lépett 8,1-ről. Pedig már oly régóta fenem rá a fogam. Na mindegy, ezek vannak, meglátjuk. Richi ötletet köszi, megfontolom. Gyors leforgás várható?
Igen , kezdene alakulni a dolgok. Ugy tunik ez az ev valoban az energia szektor eve lesz. A nagy lovet ezekben lehet akasztani. A furosok mar most a legigeretesebbek. Rig, do, es a tobbi olajos. Rigem volt is, van is, de sajnos kicsit elszurtam. Fel pozim van csak, masik felet 2 hete 12,67en dobtam, aztan visszavettem 11,65on, majd 12,5en dobtam a trump cirkusz elott. Amikor meglattam 3% minuszban az olajat baromi jol ereztem magam, most mar kevesbe. 11,65-os rig beszallomnak oda, ugyhogy ezt a 4-5% sajna beneztem. Swn azert nemileg karpotol, tekintettel arra hogy amugy erosen tulmeretezett volt a rig pozim. Fitbit is kezd mosolyt csalni az arcomra, bar azert tartom magam tovabbra is ahhoz, hogy 6 alatt nem adom. Friss veteleid voltak? Bovitesz vagy tartasz csak mindent?
Top picks