Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
FIT temahoz. Na, hogy nez ki ma egy Californiai doktorno? http://keptarhely.eu/view.php?file=20180506v00ncbjev.jpeg Elotte az asztalon harom mobiltelefon: egyik a csaladi, masodik a korhazi, a harmadik a privat praxis. A jobb csuklojan a fekete a fitbit, a bal csuklojan az uj Koors uj okos ora (ami mindent tud. pl. 3 fele razassal jelzi hogy text, email vagy telefonhivas jot, es melyikre, plusz meri a vernyomast stb ). Ja es a bokajan is van egy a napi lepes-szamot es alvas mennyiseget merni. Ha a korzeti orvosod meeg nem igy nez ki, akkor van jovoje FIT-nek ;-)
Ja latom a goprot. Kemeny. Nalam sincs. Viszont tegnap visszavettem RIG-et. 10 cent hijan oda jott a fibo 50re ahova vartam. Valahogy vegre jo volt a szimatom es nem akartam lemaradni, ezert ido elott beszalltam 11,65-on. Sajnos csak a tervezett pozicio 50%-val, pont a fosasbol kifolyolag, hogy beszakad. Ugyhogy nalam RIG a pentek ude szinfoltja. Merges vagyok hogy csak fellel, de hat ez volt a racionalis. WN es FIT is eletjelet mutat. Csunya volt a tegnap, ideje valamit mutatni. Jo hetveget! :)
Bízom benne, hogy a SolarWorld felvásárlása a vámmentesség megszerzése miatt is történt. Ha megkapják Trump mókustól, akkor első körben 13 dollár acél.
Egyebkent ettol a google sztoritol azert nagyobb durranast vartam. Ebben tobb volt, es nem is ertem hogy miert kezdte el mindenki kilapatolni 5,8-on. Ha ez a google kooperacio tenyleg bejon akkor itt oriasi pattanas lesz. Csak gyozzuk kivarni.
Estefele megint hogy lefordult a tegnapi 5,8-as toprol. Pedig ugy hittem benne, husegesen tartottam. Jott a hir, ugrott, ketszer visszaszivattyuztak. Ma meg jol beszopom, mert az fix hogy faszan raesik. :D
Igen, figyelem. Egyelore fogja a res alja. Masik topicban beszeltuk rola, Janos kifejtette a fundas reszet, ami egyelore azt sugallja, hogy ovatosnak kell lenni. . Figyelem, aztan meglatjuk, de egyelore nyeletlen fejsze modjara esik.
Fundásan nem biztos hogy indokolt a vétel. Én elsősorban TA néztem, mert egészen konstruktív a mozgás amit produkál. Vitathatatlan, hogy eléggé esik hiszen 11 nap alatt 14%-ot szakadt a topról, de a rés alja és a fibo 50% azért elég erősnek lesz szerintem. Jól stopolható, jó R/R, hosszabb távon pedig 11 fölé, ami akárhogy is mérem közel 40%, nagy fantázia lehet benne.
1hét múlva kedden, május 8-án. https://www.investing.com/equities/sunpower-corporation-earnings / Itt ugyan 05.03-at látsz, de a 8 a valós. Ami érdekes, hogy az elmúlt 4 estimate rendszeresen alálőtt.
Top picks