Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
Ezzel a kettővel nem kis szerencsém volt, 2018 Q3-kor +30% emelkedésben mosolyogtam a FIT-ben, aznap a GoPro is +9,25%-ban zárt, a másnapi Gyj.-re beejtették -25%-ra, nekem is beugrott, hogy át kellene cserélni a FITBIT-et, mert a GoPro is jót jelent másnap és lehet benne +10%, most vettem először GoProt, vele jártam jobban.
Én is örülök, hogy dobtam a CLDX pozicióm nagyon nagy részét még február elején a reverse split előtt 0.69-es átlaggal. Csak minimális mennyiség maradt, de ha ismét megindulna felfele, akkor dobom azt is.
CLDX 0-ban 65 centen kirepült, megkönnyebülés részemről, az utóbbi hetek 4x ebben úszott el, követtem, de elfelejtettem a nevét, így nem találtam rá, van egy mondás ilyen esetekre: "Ha nincsen esze, legyen notesze!" https://finviz.com/quote.ashx?t=PCG
Pénteken vettem. GoPro valakinek? A ramaty FITBIT gyorsjelentésre felbátorodtak a shortosok, de úgy néz ki besült, A jó gyorsjelentésre is megrázták a majmokat a fáról, de én keményen kapaszkodtam-:)XD
Én azt látom, hogy az időszaki részvényhígítás eredményezte az egy részvényre eső kedvezőbb veszteséget. Ha kiszűrjük a hígítás hatását, akkor éppen a konszenzus körül lyukadunk ki.
Net Loss: GAAP net loss of $122.8 million, compared to a GAAP net loss of $62.6 million in the second quarter of fiscal 2018; Non-GAAP net loss of $40.4 million, compared to a non-GAAP net loss of $23.2 million in the second quarter of fiscal 2018
Itt van aztán még "kedvencem" a stock based compensation. Ezt is tolják rendesen. 2009-óta üzemelnek. Lassan ideje lenne jobb számokat felmutatni, de legalább trendváltást.
Top picks