A fene! Az elég drága. Amúgy sem kell azt sűrűn módosítani idegbeteg módjára… csak ha valaki minden áron állni akar a vevői oldalon, és emelkedik az árfolyam.xD
Nem tudtam aludni, szóval inkább írok nektek :) Szóval kezdjük a megbízásokkal. Piaci- akkor használod vételre, eladásra ha siet az árfolyam. Vagy ha pl a vevői oldalon nagyon nagy mennyiség áll bent és amúgy is 1 árszinttel van fölötte a vevői oldal. Pl: Vevő 20000db………..1990ft Eladó 120db……………..2000ft Nyilván nem állsz be a 20 000 db köze és nem teketóriázol ott… úgy sem téged szolgálnak ki először, ha már bent áll… Ugyanez az eladáskor is igaz, ha fordítva van a könyv. Ha nagy az árlépcső. Pl: Vevő 20 000 db ……..1900ft Eladó 120db db ………2000ft Ha 10Ft-os az árlépcső, akkor itt már érdemes használni a Limitáras megbízást beállsz a 20 000db-os fölé. Kivéve, ha neked 120 000db van , mert akkor beállhatsz ugyanoda. Lehetőség szerint használj limitáras megbízást, picit magasabb az ára, de ha megindul az árfolyam ingyenes az ajánlat módosítása - berakod vételkor jó magas értékre. Nyugi hiába írsz be jelen esetben 2500-at úgyis annyiért vásárol, amelyik a legolcsóbb ajánlat! Ugyanez fordítva eladáskor… ha szakad az árfolyam azonnal eladsz. Limitáras megbízást lemódosítod!! Nem állsz bent és nézed nem törlöd és raksz egy piacit helyette!!! Ha már beszakadt elszívsz egy cigit, úgyis pattan egyszer csak. Ha sok-sok részvényed van és ki akarsz szállni… nem egyszerre dobsz be mindent. Forgalomhoz igazítva add el! Neked is jó, mert nem vered le az árfolyamot… meg nem raksz be egy dugót! Néha napok kiszállni egy részvényből… mindig szintenként is adj el, ha csökken egy részvény és ki akarsz szállni. Ugyanez a vételre, jó ötleted van jók a kilátások- valamit venni szeretnél, akkor veszel folyamatosan, nem egyszerre. 12 000 db a cél , nem állsz be vele… veszel 1000-et, mikor picit visszamegy megint megakadt az árfolyam megint… utána, mikor van 8000 db-od nem érdemes beállni limitárral. Itt jön a piaci! Miért? Előzőleg nem ezt mondtam… de itt màr sok részvényed van, és azaz érdeked emelkedjen az árfolyam. Ha nagy az árlépcső, akkor is felfelé kell, ilyenkor kötni… látják megy a vétel, a surmók feltöltik az ajánlati rést. Félnek lemaradnak! Szóval mára ennyi :)
tudáshiány va.na kérem 2000 éve feszitette meg az emberiség-tehát nem
kelett nekik-ez azt jelenti.hogy az emberiség a pusztulás utjára tért.ez
van és nem más.népek szintén-tehát egy esély van a megváltásra
egyénenként.igazság=tudás=megváltás.ide is
Köszönjük! Szerintem, majd összeállítok pár praktikát vétel, eladás témakörben, ez egy építő jellegű ötlet részedről. Meg a megbízás helyes használatát a kezdőbbek kedvéért. Melyik elemzés mit mutat és mi az időtáv és pár indikátort. Meg gyakori kereskedési hibákat is bemutatok majd, amin könnyű javítani majd!
Jó reggelt kívánok! Köszönöm szépen a tanácsokat! Nálunk is meg van sok minden, látványosan nincs penész mert ilyenkor takarítom rendszeresen. Klima meg egy hordozható elszívót használjuk, ózongépet most rendeltem ami még dobozában van. Meg szellőztetés naponta többször. Kíváncsi leszek a decemberre mi lesz a piacokkal, várok egy kis fellendülést! A nyomdát veszem csak vagy az alteot 3800 alatt. Most kaptam egy közepes pakkot 4060 ért, az átlagom 4100 lett. Az mbh t figyelem tavaszra, mert benne van 20-40% simán! Szép hétvégét kívánok!
Tudom otp kitettséged a masszív,Te döntésed!Tiszteletben tartom!Elvakult konzervatív ,funda alapon,jelentések off!Majd kizárõlag memcoinok,brutális emelkedéssel extra profit! Gondolkodás részemről! Semmi extra ostobábbnál,ostobább Emberek Elhiszik a trendit, Hogy a forrásaiból luxus profitra tehetnek szert! Van is ilyen egy-két tanmese, Az nem számít hogy nem igaz de legalább nem is tudatos!LOtpben kockázatszűkítést áraz a piac.Nekem ez. nem egyértelmű.Komoly pénz van a shortokban!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky