Szeretett Akkom vezeti az emelkedést.Pacal fozunk a presszo hátso udvarán.Sok a Sandor s Jozsef, ma tarjuk a nevnapjukat....eddig 2 froccsot ittam...azt mondjak itt megfiatalodtam...hm..ja 8 kiloval kevesebb vagyok...sok volt a víz.
Reptér ügyben ismét nagy a hallgatás.Nincs meg a forrás a vételhez?Január elejére ígértek érdemi bejelentést.Lassan minden bizalmam elpárolog /párolgott/ Biztos én vagyok csak ilyen kis butus, hogy nekem ez még fontos.
Nem gondoltam amugy hogy elviszik mikor beraktam.Na most meg ez a roman meccs cseszik ki velem kanadaiba mar 2 lejott ezt meg 2, 5 fole raktam s eddig csak 1 gol van.
Drukkenzi van,szerintem venni,venni.Régóta megy oldalra,mint a rossz ló.De előbb-utóbb megtalálja a jó irányt,és ezek muraközi pacik,jól húznak és sokáig.Nem bef. tanács,vélemény.
Ha nem kell a zsé,szerintem ne dobáld el pár forintér.Lehet kell még várni rá egy fél évet,de 80 alatt nem adom.Az kicsit több mint a dufla 150k val.Volt már 200k is,de átpakoltam még jó múltkor Tl 71 certibe.(mol)
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA