Ne feledjétek, holnaptól lép érvénybe a Facebook új szabálya, miszerint Mark Zuckerberg éjszaka beosonhat a házadba és elfogyaszthat bármit, ami a hűtődben van. Ahhoz, hogy ezt megakadályozd, másold ki és tedd ki az üzenőfaladra ezt az üzenetet:Nem engedélyezem Mark Zuckerbergnek, vagy bármely más Facebookkal kapcsolatos entitásnak, hogy beosonjon a házamba és elfogyasszon bármit is a hűtőmből. Ezzel a kijelentéssel felszólítom a Facebookot, hogy hagyja békén a tejemet, tojásaimat, vajamat, sajtomat, zöldségeimet, felvágottjaimat, savanyúságaimat és a maradék pizzámat!Miután ezt az üzenetet kirakod az üzenőfaldara, a hűtődben lévő lámpa kékre 🔵 fog váltani, onnan fogod tudni, hogy minden rendben. 😁
Gratulálok, rátettem a kanadai kombimra .Igy legalabb a Te tipped nyertes rajt.De én még raktam rá 4et szóval..hm...nem emlekszem miket raktam még ra. majd bekuldom ide...csak most jottem meg a hegyrol 1 orája.
Kinézek a hegyre, megnézem mi ujság.Ha maradva jóidő akkor csak délután leszek.Ronaldinyo Urat megkérem ha lenne szíves majd a kedvenc zenéjét és a kedvenc ételének receptjét berakni ide napközben az nagyon jó lenne.Köszönöm
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA