Na mondom bekapcsolok vettem is 2400 at még a vègén azt siettem a kartyára...de látom vki leontotte utánnam.Igen szétnyilt.. eleg jol vettem ma meg beálltam 350 re ott nem kaptam, igy mondom veszek akkor még.Majd 1 het mulva már tobbet tudunk, de bizok a bankholdingos egyuttmukodesben.Koszonom Neked is meg Gerinek is az egesz hetes munkáját.Ha elobb végzunk még amerikazok kicsit, foleg ha jo lesz a hangulatom😇
"A pótadó szempontjából hangsúlyosabb nem-életbiztosítások esetében a Posta Biztosító, a Signal Iduna, a CIG Pannónia, a Gránit (korábban Wáberer) és a KÖBE férhet bele leginkább a relatíve kedvezményezett biztosítók körébe." Igen "kapja". Mióta nincs papírod eléggé fura lettél 🙄
"A mi öszülő halántékú öltönyös Döbrögink most épp az 1400 milliárd forintért megvásárolt repteret játsza át a családjának és néhány megbízható oligarchának egy tőzsdei cégen keresztül." Szerintetek kire gondolt Magyar Péter? Lehet hogy az appeninn vagy a waberers?
Hm..ugy nez ki ehhez a kulonados tortenetre mar a piac immunis...hozzaszokott...a maradásra nem mozog...csak a torlesre majd...megerkezett a buszom kanizsára....bedobok a piacon valamit...
Én is este olvastam, mondtam is a “q” mondatot… Nagy valószínűséggel ma kapják a bankok és biztosítók a pofont! Ez nem ront a kilátásaikon… Érintett cégek: Otp, vienna, CIG , mbh jz, mbh…. Ha nagyon benyomják valamelyiket azonnal vétel! Sokéves tapasztalat ilyenkor lehet keresni!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA