Azt a kategóriát régen szemléltem át nem szeretnék butaságokat mondani! Azokat rendkívül kis forgalom jellemzi… persze lehet belőle mazsolázni, jobban szeretem a standard és premium kategóriát
Sajnálom így látod, eddig a club tagok sosem jártak rosszul, persze mi sem vagyunk tévedhetetlenek! Mindig jelezzük, ha valamit teszünk/tettünk… én pl korán realizáltam az Akkot, mert bizony beszari voltam. Civitám is van 600as átlaggal… mégsem emelem ki és rosszul áll?? NEM Van Molom 4% mínuszban, mégsem mondom érdemes rakni még bele! Szóval nagyon rosszul esett a rosszindulatú hozzászólásod! Dm pl egy rossz döntés volt részemről! Mégse emeltem ki nektek mekkora story! Mindig kiemeljük mi speka, mi fundamentális… mindenki maga dönti el…
Akko sajnos nagy megrántáson ment keresztül, én realizáltam. Jó a cég, jó a téma… Otp szerintem túlvett… történni fog egy korrekció, ATH-án van… fundáson jó, de én nem mernék venni. USA indik mennek össze vissza, már pirosban, küzdenek. Richter :( …. Ne mondjak semmit inkább Alteot is jegelném most, pedig szeretem a céget!!
Habár elvileg egyetértek veled, de elmondanám, hogy van egy hidrogénes ETF-em IE00BMDH1538 VanEck Hydrogen Economy, ennek a chartja az egész fennállása óta erősen esik. 18 EUR körül indult, most 5 EUR alatt van. Nekem mintegy 30% veszteségem van rajta jelenleg. Azért mesélem ezt el, hogy rámutassak, a piac nem feltétlenül a hosszú távú alternatív energetikai technológiai reményeket díjazza. Lehet, hogy a Pannergy egykor Magyarország egyik legjobban teljesítő részvénye lesz. De ez elég távoli remény szerintem.
Bizony, mindenre nem is tértem ki. Az srv lehetősége is felmerül. Egész hétvégén, nézegettem a céget, Labanc megelőzött a chartjával! Ami kiváló munka, nagyon érti a fiú! Én ez a búvár fajta vagyok ezer gondolattal, következtetéssel… lehet, majd szintet növelünk és egy komolyabb jelentésekkel készülök jövőben, mert ezek csak kivonatok, amit közzéteszek, amit a fórum elbír kivonatolva.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA