Kérdés, a magyar választó mennyire ragaszkodik ahhoz, hogy Az Egyetlen Géniusz irányítson tovább, a jelentéktelenség eme szobrai ellenében. Én azért nem látom ezt egészen lefutottnak, még az szja osztogatás ellenére sem. És pont ebből az eszement osztogatásból nekem úgy tűnik, a Potrohos sem látja lefutottnak.
Ma is vettem, ahogy tegnap is, 3800-tól folyamatosan van... nagyon szeretem a papírt, jó lenne már a nyomda, vagy akár az alteo árfolyamszintjén látni...
Budapesti buszvezetőnek nem váltak be, főként azért, mert a forgalom dinamikájához nem tudtak hozzászokni. Egy buszvezető ismerősöm mesélte, hogy nem igazán érezték, hogy mikor, hogyan kell a megállóból kijönni, ami elég fontos része az egésznek, de egy laikus ezt nem látja, emiatt aztán mentek a levesbe.
Wallis megtehet , OTP jön vissza.. Cig tartja magát. Telekom kezd valóban veszíteni népszerűségéből .. Gerinek lesz igaza .. Nem most nem idén lesz ez látványos még , de már érezni az új szelet ..Opus szépen korrekciózik ..Lassan lehet gondolkodni vételen..
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali