Elmegy a p*csaba tényleg, irigy mi a tésztánkra… nem is kap belőle egy falatot sem! Felfedezzük a magyar siker storyt! Egy magyar család 30 éves alázatos munkáját, a magyar Microsoft-ot vagy Teslát erre meg szemtelenkedik… nem hisz benne, akkor vegyen mást! Ott az otp, mol! Ez a kategória a Béten mindig is a hitről szólt! Ha beindul ott a marketing, hogy ez hungarikum két pofára fogja enni!
A Központi Statisztikai Hivatal előzetes adatai szerint a GDP 3,7 százaléka volt a kormányzati szektor 2024. I. félévi hiánya, míg a második negyedévben 469 milliárd forint a mínusz, ami a GDP 2,3 százalékát tette ki. Az első hat hónapban a kormányzati szektor bevétele 16 825 milliárd, kiadása 18 314 milliárd forint volt, vagyis a költségvetés hiánya 1489 milliárd forintot tett ki.
Ez úgy derült ki,hogy a temető krematóriumot akart építeni és mivel a tudtom nélkül én is tulaj voltam A földhivatal engem szólított fel fizessek egy halom pénzt:( Azt se tudtam mi van.. Akkor derült ki hogy van egy földterületem Gyorsan ki sajátították és kaptam 3000 forintot Rendszerváltás útán volt :(
Tévedsz.. Nagyapámnak volt egy földje 60 éve ráépült egy temető majd mikor kiderült hogy én is tulajdonos vagyok a földterületnek örökség útján adtak 3000 Ft-ot- Kisajátítás végett.. Az én el föld részem vették el
Gyerekek az államosítás a múlté… már különadó van… meghagyja a reményt… közben folyik a Neresítés, ami azt jelenti állam megveszi továbbadja olcsóbban XD vagy kinéznek egy céget ellehetetlenítik, utána bagóért megveszik. Én nem kezdem el a sírást mit vettek el tőlünk mit nem… még a nevünk is lerövidült. Persze Önként adott be mindent, tudott mást… Láda gyár igazgató volt, csak ott utána nem maradhatott, mert nem akart belépni a pártba… Budapesti ingatlanokat meg telerakták lakókkal… súlyos összegek voltak, hogy eltűnjenek… tudna mesélni nekünk az öreg, ha élne 1917–ben született, végig üzletelte a szocializmust, sose csüggedt. Nem lépett le USA-ba, meg nyugatra, mint a testvérei nagyrésze. Igazi túlélő volt! Inkább ezt az utat választom, mintsem sopánkodjak. Másik nagyapám meg kénytelen volt Kőművesnek állni… mert túl szép nevéhez ragaszkodott. Legalább anyám neve is jól mutat a személyimben XD
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA