Még nem tudom, erdemes e felvenni a portfolionkba, Geri tán megnézi a jelentését és okosabbak leszünk.Mi csak komoly papirokkal foglalkozunk.Átvilágitjuk a céget és döntünk.
Többségben egyetértek, de s magyar gazdaság számára sok Csányi Sándor és Mészáros Lőrinc kellene, akik tudnának több 100000 embernek munkát biztosítani..
Arra gondoltam Geri, hogy lehet fel kellene vennünk a portfóliónkba az STRT-t...a főnök igen figyeli a forumát, személyesen válaszol.Én igen birom a Cápákat mindig néztem.Nem tudom...ha felvennénk a portfolionkba lehet kapnánk vmi repicuccot.
.....love nem nagyon lehet csak 100e Eur-t tudtak kuldeni a Kozel Keletre a Hungary Helps-en keresztül...micsoda magasztos név..Hungary Helps....nagyon tetszett azvaz afrikai játszotér amit csináltak használt gumiabroncsokból....termeszetesen tulárazva...volt rola egy video...megprobalom majd megkeresni ..szenzációs..😇
Jó dolog célokat tűznek ki… a baj csak annyi, hogy a gazdaságunk romokban. Így nem lehet üzemeltetni egy országot, hogy csak a haverokat tömik ki… értem én a Tiborcz ügyes gyerek, de már a top leggazdagabbak között van, úgy , hogy előtte kb sehol nem volt. Módos család és ennyi… Nemzetünk Lőrijéről már ne is beszéljünk, csak az állami megbízások tartják életben. Na jó már pár cége azon kívül is termel, de nagyrésze a suskának a kérdőjeles közbeszerzésekből van és lett… Itt rendbe kellene tenni először is az államháztartási hiányt, nem hülyeségekre költeni. Akármilyen ciki 10-15 év alatt előzött minket Románia … pedig az is egy korrupt egy brigád. Az, hogy le vagyunk maradva, mint a borravaló a Fidesznek köszönhető. Vígjátékba illik, amik ezek tesznek… kb rakétás kivégzést nem vezették be, annyival vagyunk demokratikusabbak 1-2 diktatúránál. Legalább a köztársaság látszata megvan!
Feleségem szerint kicsit más a csávó, jó lenne ha kiderülne… bár azt rebesgetik Szijjártóról is állítólag az is b*zi… az is amilyen hacukákban tud menni… simán benne van XD Lebuknának mehetnének bulizni Bese atyával nyugisan, meg Szájer Jóskával…
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA