Jó helyen vagy! Figyeld Toka mester mit vakerál meg én is! Mi főleg BÉT specifikusak vagyunk, nemzetközi felelős én vagyok, nézem a nagy híreket mi hat ránk mi nem… főleg az indexeket követem meg a nagy gazdasági eseményeket. USA-t nem szeretem, mert túl nagy a volatilitás az USA piacokon… sokat lehet gyorsan nyerni és bukni… oda éjszakázni kell. Náluk más a piac felépítése is, mint a xetra rendszerű európai. Én véleményem szerint meglehetősen túl is van pumpálva minden részvény USA-ban és vallom csodák nincsenek. Ha kötök külföldet az Börse Hamburg és Weiner Börse… de 90% BÉT.
Nem usazok, nézem azért látok egy bitang speka felrántást benne…ennyi, tapasztalat, amit egyszer megrántanak és ottmarad az sose jó… senki nem akarja kiolvasztani őket. Most oszlatták 10 fele a részvényeiket… gondolom ez indította be a felrántást. :)
Lófarok este nincs spekázás, pipázás van… kint ülök a teraszon azt hittem felgyújtottam valamit, egy balfék már elkezdett valamivel füstölni… jön a hideg az elmúlt években néphagyomány lett…
Én három hete eladtam, amig nem lesz komoly befektető nem veszem vissza . beszélgetem több tüzépes fickóval azt mondták hogy ök már nem is rendelnek mastert mert mindenki az olcsó románt meg szlovákot keresi .
Északi Nyilak hadművelet szárazföldi komponense zajlik, A célpontok kozvetlenul az izraeli határ mellett vannak Del Libanonban.Haifa nagyon kozel van, sokat jartam ott.Ez a hezbollha folyamatos fenyegetést jelentett az ott élő közössègre.Nem gondolom, hogy pár nap alatt vége lenne, inkább ciklikus lesz.Alacsonyabb és magasabb intenzitásu muveletekre kerül sor.
Nem baj a fél kelet Európában nyitott már kereskedést és nem csak a bmw-ben utazik… Van byd minden van! Azért raktam anno bele pénzt :) Bmw most össze-vissza beszél beszakad a bmw árfolyama a hülye magyar eladja a Wallist… Németországban nem egy nagy szám egy BMW egy kis közepes ember is simán vesz 1est 3ast… nálunk a pénzesek veszik. Meg az alkatrész forgalmazásban fő importőrök… szerencsére nincs utángyártott alkatrész csomó dologból és igen a behozott bmw-ék átlag életkora 10 év fölött van és ott beszarik a technika…
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA