Igen, ezt igy lezsiróztak, ezért volt ez a lenyomás mindig hogy ez 266 álljon be 180 naposra.Tegnap eladtam 3ezret, 275 nél kerülnék 0-ba kb....ma felrántom a tesztát 200 darabbal ujra🙂
Én az Alteonál 4300-nál látok egy támaszt, ha az elesik, akkor viszont akár 4k alá is benézhet... figyelemmel kísérem, de egyenlőre a nyomdánál erőteljesebb a zuhanás (ráadásul egy brutáljó jelentésre, jobbra mint az Alteo-é volt), meg ott már a 2. Támaszt (3780) nyaldossa, ezért nálam most ott sanszosabb a beszállás.
Minden rendben lenne,de komolyan így gondolom,erre idebasznak egy 266 Ft-os discont vételi ajánlatot.Engem zavar,letolják az eladóit 266 ra majd nagy parkokat onnan felszívják.Kisbüfi már adta volna ma is, mondjuk volt forgalom, de 266 on ki fogja adni??
Véletlenül az Opusba is betoltam, de ide gondoltam első körben:Toka úr, bejött az Akko-s jóslatod, azért csak elindult. 250-ről elment 290 fölé, durván 15%-os emelkedés rövid idő alatt. Gratula! Én nem mertem ebbe a cégbe tenni.
Nem akarom leszólni a molt félreértés ne essék, de nekem most nagyon erőltetettnek tűnik. És még mindig látok esélyt esésre a bizonytalanságok miatt. Persze ez csak az én véleményem. Jelenleg várom a beszállót.
Ezzel a tesztával csak szorskozgatok 200 db okat veszek néha s szeretem nezni hogy csucsra repítem...ez emlekreszvényem, még 1000 rol is van..nyaron megindult de epp Torokben voltsam (jul5'-12ig)..ekkor azt hiszem 900 ig ment...tavaly ilyentajt jelentett.Amiben viszont biztos vagyok az a Master..itt ha jo befekteto jon az felmehet 3500 kornyekére.Civitában nagy lepcsok vannak ha megindul gyorsan megy, a masterbe tobb penz kell jóval a szintekhez.
100 darab volt, ebedkor adtam el, na akkor holnap megint be kell repitenem a tesztát a Top 5-be.🤣...meg a molra rakok lejebb vmit...kis akkot arfolyamkarbantartásként, five9 vettem 27,04 en...jo lesz presszozni...
Attól függ mikor adtad el az otp-ét… Én ma sikeresen vettem civitat valami hülye ledobta. :) 212 db… hogy lehet ilyen mennyiséget eladni??? Tuti zakkant elme… Reggel otp short zárás… utána délután visszavettem… erre felkötik. Na nem baj úgyis felszúrt a maxra. Remélem a csökkenő csatornából nem lép ki. Ha felszúr a mol oda is veszek shortot, de nem leszek beszari, mint a múltkor emelkedett 1,5%-ot a hülye ukrán transzportos hírre… ott beronyóztam. Lelkem mélyén tudtam hülyeséget csináltam… Most nézem az ANY-t nagyon szemezek vele, plusz Alteo…
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA