...hát pàr hete irtam hogy 4e-ig lemegy...most meg aláment de nem jelentős, nekem draga még, de veheto kicsi pénzel itt.Jelentése lement majd osztifizetés kozeledtével felmehet...csak itt kellene 300 ft legalább.Ha van nagyon fentrol Neked akkor higításnak jó lehet itt venni kicsivel.Most sokan kimennek onnan amit felhuztak, keresik a jo belépést vhova, mint hogy ott állomásozzanak.
Emlékszem Wabiban is hasonlót kérdeztél.Hogy végezték jó nyeròvel.Azt mondom a Glosterre, mint akkor a Wabiba.Vegyed mert, előbb utóbb árazni kell a céget és teljesítményét is.Akvik lezárultak,átalakítások megtörténtek 2026 tól osztalékfizető lesz.Ha valóban van 2-3 éved szerintem ostival min. +6-800 Ft innen.Nagyon korrekt frankó cég,megbízható ceo,és van kommunikáciő is!De itt van az Akko ,elég sokszor beszéltünk róla,még kifejezett olcsó ezen a szinten.
Na hataértem én is aztán nagyvonalakban átfutottam a jelentést. A wing igen jó üzletet csinált a 266-os árfolyammal. Ha nem vesszük bele azt, hogy a közeljövőben emelkedik a profit az akkonál, ami kizárt, Akkor a ma megjelent beszámoló szerint az eps kb.54-55 ft a p/e mutató pedig 5. Magyarán a 266.-os árfolyammal nagyvonalakban 5 éven belül megtérül a befektetése. Arról nem beszélve, Hogy a wingtől megvette az akko a neot 18.5 mrd ert most pedig visszaveszi aprópénzért. Egyébként a jelentés nagyon jó lett várakozásaimat bőven felülmúlta. Szerintem lassan meg fog indulni, csak a tőkeemelést még rendezik. Itt hátra kell most dőli és a kezekre ráülni!🙂
Sziasztok! amenniyben van ilyen kérném a tanácsokat. Glostert nézegetem egy ideje, de semmilyen képzettség nincs cégértékeléssel kapcsolatban. A Toka Clubnak mi a véleménye? Ja és akár 2 3 évem is van, de ilyenformán éhes is vagyok. minimum évi 20-25%. köszi ha van bármi a fejetekben. további jó szürcsőlést mindenkinek.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA