A menedzsment várakozásait felülmúló,
rekorderedménnyel zárta az első félévet a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában
jegyzett AKKO Invest, miután árbevétele több mint 25 százalékkal 19,6 milliárd forintra nőtt
1,5 milliárd forintos EBITDA mellett. A kiemelkedő teljesítményt mutatja, hogy az első hat havi
teljesítmény megközelítette a társaság tavalyi teljes átfogó eredményé
Az Akkoval szemben megfogalmazott közép- és hosszabb távú elvárás, hogy a saját tőkére vetített eredménye szignifikánsan meghaladja a mindenkori inflációt, a piaci kötvényhozamokat, további az iparági átlagot, melypotenciálisan az Akko jövőbeli tőzsdei részvényárfolyamában is megnyilvánulhat,áll a közleményben.
Nincs túl jó bőrben az eurozóna gazdasága, ez pedig a jelenleg árazottnál sokkal lendületesebb kamatvágásokra késztetheti az Európai Központi Bankot. A kamattámasz gyengülése zuhanórepülésbe lökheti az eurót, ehhez viszont a Fednek és az európai gazdaságnak is lesz pár szava.
..meg az akko adta mindig az ajanlatot a b+n mellett ..aztán persze a b+n nyert dehát mindig kell tobb ajanlat amibol kilehessen valasztani ablegjobbat😇
Ezen agyaltam én is… a részesedése a Wingnek egekbe szökik. Minden ami érdemleges nagy beruházás mind ők vittek végbe: telekom székház, E.ON székház stb… Kötvényei is B+ besorolásúak euró alapon. Az tuti nagy tőkét, munkát tud adni az Akkonak. Így egyszerűbb a piacszerzés nekik, ha nagyobb részt birtokolnak egy nagy szereplőben.
Már fogyasztok, kozben azon gondolkodtam, hogy milyen szépen leirták hogy a 180 napos ennyi a 360 napos annyi a mittudoménmi annyi...de a kedvezőbbet kinálja azaz kb sportszelet árát🤣...280 on tegnap már ment a beállitás, az is kerdés hogy kié volt a beállito/lenyomo pakk, mert az meg benfentes volt.Nezem majd a hireket csak itt még nehéz, nagy a nyuzsés.9re hazam1ek.
Kicsit belemerültem a papírokba. Lényegében 2021 ben a wingtől megvette a neot az akko, most pedig visszaveszi olcsóban, de a teljes akkot felvásárolja. Lényegében Veres adta vette a céget Pozitívnak gondolnám mivel a wing további munkákat tud majd biztosítani az akko részére. Illetve hamár kurva sok pénzt beletesznek, gondolom nem 260 forinton fog pörögni. Izgulok mint az első nap az iskolában.:)
Varom az akko jelentését.Nem megyek ki a hegyre majd inkább hétvégén.Semmi gazdasági portálon még nincs hír róla.A piacra azért lenèzek most egy inditóra.
Szokott lenni ami reszvényem de tul nagy a fel-le, most nincs.ezt a five 9 neztem de nem mertem bekapcsolni este mert asszony merges volt...26.99 en zart ...mar volt benne 2 jo korom.kb honapja 31 korul vetten 33,x en adtam....mostmeg 27 sincs...hihetetlen.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA