Bpali nagy tanár vagy az biztos! Régebben is szívesen olvastalak bármelyik topikban! Szóval nagyon érzed! Hála alakul a papír! Tartom, nem akarom azt a hibát elkövetni mint az alteoval. A 4100 as átlagom eladtam 4600-4800 fton!
Néha beleolvastam ma munka közbe a gagyiba de kész ideg baj egy - két “okos “ löki a baromságát egész nap. A másik azt tanácsolja nem kell februári certit venni ..Nem azt mondja , hogy bizonyos tőkeáttétel , vagy a 2 legolcsóbbat ne vegyék…De mit várok mikor a csávó teszi az agyát hogy a falig szokott menni de valahogy megoldja .. Persze olyan magyarosan fusiban .. Csak a tőzsde nem az a hely ahol valahogy megoldod ..
Jol hangzik, tetszik a jelentése.A gondom mindig a hitelminositokkel van, majd megnezem mikor jonnek...ha messze van veszek párat.Ezt az eus pénz elmaradást meg az szja osztogatast nem nézik majd el az a gyanum.Sietek mert mar igy is kések, de ma csak 11ig vagyok.
Magyar telekom 8-ason forog, mol 4en. Egyiket se vennék mert akkora felértékelődés nincs. Pedig még a reszveny ára is olcsóbb. Nem mindegy h egy papír 25.000, 3.000 vagy 1.500 főleg a magyar kisbufiknèl
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider