Восточная Европа :( Jó reggelt! :) Jó volt az esti meccs, megérdemelten nyertek a horvátok, bár én szivesen néztem volna egy Francia-Angol ősellenségek döntőt.. :) Itt meg... Szivacs...
Szép körök.! Én is jelképes pakkal vagyok a nagyokhoz képest. Örülök hogy a felujitasban is van végre siker. Ml papírok őszig elvergodnek... Addig ezekkel haladjunk :)
De ott könnyű volt venni, mert nem volt kockázat :)) Én is futottam egy 5,5-ről 11-re és 26-os 125 Ft-os kört, de csak nagyon jelképes összeggel, bár a végére már egész jó kis pénz lett belőle. Képzeld, tegnap megvették a lakásban hagyott régi konyhabútort (ők is örültek neki és én még jobban:))), sőt, ha minden igaz, akkor ugyanezek az emberek két részletben elviszik a sittet is, egy kicsivel jobb áron, mintha hivatalos úton szállittatnám el! Vidékről jönnek, kell nekik a munka és én meg szivesen adok nekik (pénzt is:)). Elnézést az off-ért. Nagyon erőtlenek a mészi papírok, tulajdonképpen szerencse, hogy a felújítással bajlódom, mert igy kevesebbet bosszankodom ezen a 12 hete tartó csorgáson... Remélem, hogy a történelem ismétli önmagát és valami hasonlót produkál Opi, mint a 200-as megálló után... :)
Szép jó reggelt vagy már inkább napot! Ideje volt már nyilatkozni valamit, bár szerintem etikusabb lett volna június 30. előtt bemondani ugyanezt, dehát ne legyünk telhetetlenek! :)
Nekem 3 hónap volt elinditani a munkát úgyhogy tudom miről beszélsz. Az én konteneresem eddig az egyetlen pozitív hős. 2 hete foglalom a konténert de eddig nem kért extra pénzt. Azt mondta aterzi mert ő is így járt nem rég. Ma végre igazi munkavegzes kezdődött. Most megyek a bankba pénzért.... Mert ezek dolgoznak de naponta ki kell őket fizetni... Bármilyen hihetetlen de a másik oldal is pórul szokott járni. Ja és az ár módosul mert mélyebb a padló mint vártuk. Több sitt több meló. És még csak bontok... Költségvetés tervezhetrtlen... De legalább az est kicsit javít a helyzetemen ;)
Köszönöm a biztatást, rám fér :) A változatosság kedvéért ma a sittszállitó fiú vert át. Nálam is a bezacskózva áll a sitt és ahogy jelenleg áll a helyzet, nem ma viszik el... Egyébként én a zsákos sittszállítást választottam, mert egyrészről olcsóbb, másrészről nem kell se konténert, se területet foglalni hozzá.. Nagyon nem vagyok sátánista, de nem tudom nem észrevenni, hogy R:666 :)
Én ennél azért elfogultabb vagyok és valamiért nem kedvelem a horvátokat, innentől a franciáknak szurkolok :) De bármi más eredmény miatt sem fogok siránkozni, kivéve az árfolyamokat.. :) Jó reggelt!
Kitartás! Én 2 hete kezdtem... Papíron. Valójában most... Az alvállalkozó cserélve lett. De a konténert már 2 hete pakoljak a vadidegen lakosok az éj leple alatt a ház előtt mert azt persze leszerveztem. Szóval már 3x kitermeltem belőle a szemetet szelektalva.. És persze a lakás közepén áll bezacskozva.
A labdarúgást gólra játsszák és a brazilok nem rúgták (kotorták) be a helyzeteiket. A védelmük meg gyenge volt. Én azért szurkolok a horvátoknak is meg a franciáknak is. Ők játsszák a szebb focit.
Tök Opus Topik