Szia Tökmagacskó, Hát a pihenés nem jött össze, mialatt a tapétával szórakoztam és a sittet hordtam buktam egy 50-est day trade-en. Az igazi szívás, amikor 16.54-kor megvalósul a vétel, ami 55-kkor eladásra kerül (3 Ft-al olcsóbban + kezelési ktg). Nem beszélve a csalódásról! Valahogy olyan Opi, mint az igazi gazdája (O.V.), mondott valamit tavaly és idén a szöges ellentétét valósítja meg.... Ráadásul szerintem egy csomóan azért szálltak ki Ott-ból, hogy részt vegyenek az ML raliban. Hááát, nem vagyok vidám...
Akkor pihengessél is, nem szabad átvenni a japán munkatempót! ;-) Eddig mindent zöldben látok, bár nekem csak 15 perccel késleltetett adataim vannak...
Szia Tökmagacskó! Lakásfelújítás kapujában állok és tegnap a tapétákat, padlószőnyegeket szedtük le/fel. Ma mindenem fáj és kétszer is visszaaludtam :) Ottóka remélem meg fog lepni bennünket, pozitivan, a régóta várt apportok meg csak teljesülnek Opiban is megindul az árfolyam - mint állat :)
Kedves Rébékmadár! Eddig sajnos nem volt valami nagy bumm (boom), de szerencsére reccs (crash) sem. Holnap lesz valami konferencia. Hátha akkor jobban teljesítünk. Üdv: Tökmagacskó
A legjobb barátnőm most Shanghaiban dolgozik és pont ma van a szülinapja. Pár hónapja rábeszéltem, hogy vegyen ML részvényeket meg Ottókát! Ezért (is) nagyon szuper napra számitok! :)
Van vételi erő. Csak szerintem pakkok cserélnek gazdát, hogy ezen a szinten jegyezzenek. TA és az utóbbi napok pakkjai alapján nagyon el kéne szállnia a közeljövőben, de nem vagyok jós.
Tök Opus Topik