Ha minden jól megy, akkor másfél hónap, ha nem, akkor több. Online is beadhatod a kérelmet (eloszto@elmu.hu) Vársz a válaszukra és közben keresel egy ELMŰ által regisztrált villanyszerelőt, aki szemrevételezi a helyet és kiállít egy kivitelezői nyilatkozatot, hogy alkalmas a hely a bővítésre (ha nem, akkor megmondja, hogy mit kell megcsináltatni ahhoz, hogy alkalmas legyen). Az ELMŰ-től kapott műszaki igazolással, a villanszerelőtől kapott nyilatkozattal bemész az ügyfélszolgálatra és kb. 1 hét múlva megcsinálják a bővítést. Elvileg ingyenes, a valóságban kb. 30e Ft. Szóval nyugodtan elkezdheted az intézést... :)
Hihi, bár inkább csak kínomban nevetek, mert én is végét járom... :) Képzeld, ma kezdett a villanyszerelő és időközben sikerült az összes papírt és engedélyt benyújtani az ELMŰ-nek , aminek eredményeként jövő héten 32 Amperra bővitik a teljesítményt a lakásban! Közben abban reménykedek, hogy 550 fölött kihúzzuk a bejelentésekig.. De az is lehet, hogy minden lehet :)
Hát mi van itt? Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni!? :) Mondjuk én beleszaladtam egy csúnya jobbosba Ricsiben. Ezek a csúnya amerikaiak! Csak azt nem tudom, hogy az ML papírok eséséért kit hibáztassak? :)))
Fültársam, csak és kizárólag magamról beszéltem! :) Naná, hogy az emelkedésben hiszek, de ha ismerném a kottát, akkor eladtam volna 810-en és vidáman visszavettem volna a múlt héten a másfélszeresét... ezért mondtam, hogy az éneklés nem az én asztalom :)
Nem sok lehet már addig. Még látok egy lankásabb szakaszt magunk előtt, de utána már erős hegymenet jön a kotta szerint. Tegnap megalapítottuk az államot megint, most az álmok megalapítása következik ;)
Vagy megártott a meleg vagy túl sokat voltál mostanában a gyerekekkel... :))) De még igy is szívesebben hallgatom ezt, mint a károgók vs énekesmadarak csatározását... :)
Sziasztok! Jó reggelt!🙂 Na, kicsit kiteszem a lábam az országból (a tesóm gyerekeivel voltunk vidámparkban Ausztriában) és itthon is hullámvasút van! Jó, hogy feljöttünk végre a pincéből!
Tök Opus Topik