A vonaton ülök, vége a vidéki szolgaságnak! :) Halálosan pontos volt és most a MÁV ingyenes wifijét használom a laptopomon. I'm very impressed :) Amúgy egy villanyszerelő miatt jövök, a tervek már megvannak (de tuti, hogy időközben még változni fog) és hétfőn mostmár tényleg kezd a vizes (egy másik) :)) Alakul a helyzet és remélem, hogy ezt hamarosan elmondhatjuk az MLkedésre is! :)
Ami késik, az a MÁV és a BKV ! :) Mostanában még az ML rv-ek emelkedése is... de hát megszokjuk, mert ez egy ilyen nép. Most vagy 2 hétig nem lesz meló várhatóan. Ez egyszerre jó és rossz is. De így most van időm például villanyszerelést tervezni. Mert hát miért is ne :)
Én is pesztrálok, fiúkat, és focizni is voltunk, amíg nem esett. Majdnem nyertem. :-D Az úgy volt, hogy (már nem bírtam futni) az ellenfél több gólt lőtt... Megmagyarázom, mint a magyar fociban :-)
Szép napot! Erre mondják, hogy van honnan feljejlődni… :) Közben én a húgom gyerekeit pesztrálom és segitek, amiben tudok, mert az apuka perforált vakbélműtét után gyógyulgat....
Tök Opus Topik