Igen. Utólag okos az ember... Előre csak mohó :) azt hittem a 200at megnyalja ehelyett beontottek. Vegulis raerek csak a nyerőt el lehetett volna rakni.
Én őszre akartam költözni és 1000 opit. Nos itt is változott a helyzet. Már csak költözni akarok mindegy mikor és opi annyi amennyi . :) egyelőre nem vagyok optimista .. most várhatóan nem lesz munka vagy 2 hétig ...
Hihi, ezen felnevettem :)) Az enyém egy elhagyott drogtanyára hajaz (főleg, hogy az álnok vizes csak néhány levert falat és rengeteg csikket hagyott maga után), de én szuperoptimista vagyok és november végére költözni szándékozom. Az is igaz, hogy az Opit mostanra ezerre vártam... :) Most meg ezerrel várom a 800-at.. Igy változik a világ... :)
Enyem is lakas. Sacc per kb 6 hónap mire teljes értékű lehet. Ha szerencsém lesz hamarabb. Most amúgy tökéletesen alkalmas lenne berbeadasra jelenlegi állapotában. Na nem lakni hanem horrorfilm vagy világháborús film forgatasahoz :):)
Nagyon köszönöm! :) Már felrajzoltam a falra a konyhát és egy barátnőm megtervezte floorplannerrel. Jól néz ki! :) Közben csoda történt és pont most hivott fel egy vizes, hogy találkozzunk fél óra múlva. Sőt! Kaptam két másik telefonszámot is vizesekhez! Van remény!!!! A tiéd is lakás?
Kitartást hozzá. A rombolás fázis van nálam is... Tegnap álltam a szar tenger közepén és sétáltam fél órát negyzetmeterrol negyzetmeterre. Elképzeltem mi hol lesz. Nagyon megnyugtato volt még akkor is ha nem látszik a vége... Ajánlom neked is :) ha eljon a pillanat nagyon elégedett és büszke leszel. És nem egy kész lakást vettél amit még kell szokni hanem megvalositottad az álmod. Kotodni fogsz hozzá és még lehet sírsz is ha egyszer tovább állsz. :) ezek nagy dolgok és formálnak is belülről
Kedves Yoda Mester! Pont te tanítod türelemre a dzsedájokat :-) Kérlek légy türelemmel és én személy szerint (Shrekkel és Fionával együtt) megígérem Neked, hogy boldogan amíg megnem :-D Kitartást kívánok a felújításhoz! Kiváló tíz szelettel: Experiment Six-Two-Six (Stitch) Hasonlít a fülünk, észrevetted? :-P
Köszi a biztatást! 🙂 Pontosan olyan messze állok a végétől, mint 3 hete, igaz, akkor még kevesebbszer vertek át..:)) Egy korábban irodaként funkcionáló lakást próbálnék gyönyörűvé varázsolni. Egyelőre a vár állott, most kőhalomnál tartok... :) .és ez a tőzsdére is igaz idén. Még úgy is keserű a szám íze, hogy tudtam, hogy nem lehet még egy olyan év, mint a tavalyi.. Na de mostmár irány fel, irgum-burgum! :)
Majd alakul. Én azzal nyugtatom magam nap mint nap amit apám egyik munkasa szokott mondani arra a kérdésre hogy állunk : még sosem voltunk ilyen közel a végéhez! ;) Amúgy lakás vagy családi ház? Építés nulláról vagy felújítás?
Tök Opus Topik