szerintem ez a "sültagyú" orbán mindig a fiatalokkal szemben veszít
nézzétek meg:
az internetadó : gyönyörű képek a hídról, ezer és ezer telefon villogott
meghátrált az orbán
most az olimpia:
ezer és ezer fiatal írt alá a momentumnak
meghátrált az orbán
szerintem fiatalokban az erő, hogy ez a tohonya ember meghátráljon végképp
kár fáradni. ezt annak idején az "objektív" nap-keltések, atv-sek, mtv-sek, rtl-esek, stb. sem tudták elhitetni velem... tudod miért? mert nem akartam mindenáron ebben hinni, és ezzel magyarázni a rendőrterrort...
Törölt felhasználó2017. 04. 09. 22:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azt kell elősször megérteni, hogy a jó orbánunk nem a tüntetések miatt jutott a hatalom közelébe, hanem a rendszerváltás kifulladása miatt. Sokan azt hitték, hogy 3 év alatt majd osztrák bérek lesznek, meg palacsinta zabálás. Lett helyette lett a "dolgozói szegénység". Meg az rengeteg hajléktalan, meg a sok singli a mama hotelekben.
"2006-ban csupa értelmes ember tört-zúzott, gyújtogatott autókat, verte szét a belvárost, gyújtott fel középületet, támadott brutálisan rendőrökre" mindig is igyekeztél, h sikeresen kiforgasd az ember szavait, el kell ismernem mesterien csinálod, bár én erre nem lennék büszke... én csupán azt mondom, h voltak bizony köztük nem kevesen akik becsületes, dolgos törvénytisztelő emberek, és biza a AZ AZONOSÍTÓ JEL NÉLKÜLI RENDŐRÖK nem kímélték őket sem. na hadd lám ezt, h forgatod ki az eredeti jelentéséből. kezdem azt hinni, h az mszp vagy dk székházból írogatod a sorokat.
nem én öltem két Marshall tervnyi pénzt a kommunisták támogatásba:)
US deliveries to the Soviet Union
link
nem én ajándékoztam az elvtársaknak Kelet-Európát és Kínát...
Western betrayal
link
China Betrayed Into Communismlink
és nem én biztosítottam kitűnő feltételeket a szovjet hadiipari kapacitások kiépítéséhez:)
Amtorg Trading Corporationlink
én csak ámulok és bámulok a brit Foreign Office által megvalósított "egyensúly politika" ZSENIALITÁSÁN:)
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél