23800as buxnak kellett volna megtartani. Egyelőre a mol-al tartják az egész "kócerájt", plusz van az a "félőrült" ricsi vevő aki 40en vette eddig, csak nem tudom mikor fogy el a pénze mint a múltkori 20ks egis vevőnek.
Azon gondolkodtam el itt az utóbbi napokban, ez lesz az év hátralévő pár hetében: 1000 le, 7-800 fel, 5-600 le, 1000 fel, stb.
Esetleg nagyobb méreteket is ölt a kirázás?
Mit gondoltok?
Aztán egy ilyen piac lebegtetésben nyerni is lehet, ám bukni is rendesen.
Ma egy 10%-ot már nem, hogy lehet, hanem kell venni, ha aztán az irány változik.
De a korrekció még odébb van, nem ma lesz...
Törölt felhasználó2007. 11. 28. 08:53
Miután mindenki lefelé várja - és a régi bölcsesség szerint a tõzsde arra megy, amerre a legjobban fáj - szerintem napokon belül vége az esésnek, még pár száz pont lehet lefelé.
Aztán irány az új csúcs irányába...
Ha nem a fenti "+ verzió" következik be, akkor kracba torkollunk és 1-sel kezdõdõ BUX lesz hónapokon belül...
Bakker, ez nyilvános kivégzés. Régen puskával lőttek, ma erre van kitalálva a tőzsde :)) Van már nekünk fekete csütörtök, lesz ezután fekete keddünk...
szerintem a bét fog fizetni, hogy vegyenek részvényt,ezért tartom indokoltnak a minuszos indexet.Az emberek pedig arra fognak törekedni, hogy a nullához konvergáljon a tökéjük.
Tippek: hol lesz a BUX alja?
Vélemények? Meddig esünk?