Én nem vennék arra mérget, hogy a héten megcsinálja az +1000-et. Talán túl kézenfekvő lenne, már mindenki is bullish, elég ránézni az amcsi fórumokra, ergo mindenki poziból beszél. Viszont rendesen ment a gyűjtés 800-830 között, ma komoly vételi erő kellene, hogy tovább menjen, különben a TA is elcsúnyulhat, a visszafogottabbak meg gyorsan elteszik a pár hetes nyerőt... Szvsz. Azért szurkolok.
Én a történelem egyik legnagyobb lufijának tartom, de ez nem számít speki trader szempontból: a nyáj ha megy, letarol mindent. Úgyhogy tegnap hatalmasat markoltam bele, mert innen szinte kizárt, hogy ne rázzák ki az 1000 feletti short hegyek stopjait. Persze lehet, ma még egy csellel beültetnek néhány shortost, de estére kasztrálják öket.
Köszi.Igy van. Én ket éve folyamatosan ezzel kereskedem. Ez a jövõ. Valaki szerint drága, de maskepp kell ertekelni nem buta mutatószamokkal. 2 éve ha nem is sok neha, de mindig volt valamennyi. Valaki le tudná nekem technikailag elemezni? Bubu szokott jókat betenni másban, de nem akarom terhelni, én meg csak most alltam neki tanulni a TA-t, nem hiszek benne nagyon, mert varàzsgömb, de na; csak kívàncsi vagyok. De magyaràzattal, a kriksz kraksz nekem nem mond semmit.
Grat! Én ebből a körből kiestem, mert pár napja kiszálltam 888-on, ma pedig képtelenség volt visszaszállni. Tudtam, hogy nem egy egyszerű swingelgetős papír, ma meg is mutatta. Meglett a felszabadult tőke helye aznap, de a Tesla, az mégiscsak Tesla. Ezzel extra érzés keresni...
Törölt felhasználó2020. 06. 08. 21:50
Ma sem panaszkodom:) Éreztem én hónapok -sőt évek- óta, hogy magas ár ide magas ár oda, manapság minden átárazódik, és érdemes venni 800 körül is (van 500 alattról is 2/3-a, még múlt évről). Nem baj : az évek óta bőséggel tartott Rábámat lassan kikompenzálja :) Szóval nagyon nem kell irigykedni, meg nem is vagyok túlzottan elégedett. Értékeltségi mutatókról ennyit, hogy drága a Tesla, én ha esett, vettem, de van persze magasról is papírom.
Jó magam inkább a Vartát favorizálom ,euróért meg lehet venni ,nem kell tartani a dollár ellen irányú mozgásától.Már az idén megkezdi a tarolást az Eu akksi piacán.
ha bepattintják a magyar csodát,hozok mindent Teslaba. Musk a példaképpen. Tesla, Apple, Netflix, ezek most a menők, szerintem 10 évig ezek menetelni fognak.
Akkor szinte minden hasonlóan "szarta" össze magát, de most a FED annyira :-) optimista:-), hogy naponta több 10 milliárdot önt a piacra. Az hajtja az árakat....a lélegeztetőgép, amibe morfiumot raknak. Csak nehogy túladagolásban haljon meg a beteg, aki régen nem érezte ennyire jól magát. Ne feledjük a -40 dolláros olajárat. Musk egy zseni, az biztos! A reklámszakmában ő a jéghegy csúcsán üldögél. A betörhetetlen szélvédő bizonyítja, hogy úgy tudja manipulálni ezt a szakmát, hogy óriásit kaszál mindenen. Legjobb sakkjátékos!
Most megállíthatatlannak tűnik... :-) Amennyire én értek hozzá a TA is príma, van tér még felfelé. Számomra az a kérdés, hogy ez a kitörés milyen zónában konszolidálódik, és majd mikor, meddig teszteli vissza. Most az az érzésem, hogy 850-950 sávba áll be, meglehet, miután megpróbálkozik az 1000-rel. Ha itt építene pár hétig bázist, akkor az elég jól le lehetne kerekedni, ha az ember jól kapja el az első kiszállót.
Tesla részvény