Bár az S&P 500 index a tavaly májusi csúcshoz képest még közel sem esett 20 százalékot, az amerikai részvények nagy többségénél már beköszöntött a medve piac. A legrosszabb a helyzet az energiaszektorban, itt az 52 hetes mélypontokról átlagban több...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=225240
Dehogy feltétel, látod, azonnal van már "negatív" figura is, aki szerint ez a felajánlás NEM-et ér. Bár megosztaná a sajátját (ha van) vagy legalább azt, hogy miért nyom erre NEM-et...
részemről van rá igény :) remélem nem feltétele, hogy 100 like ot gyűjtsek össze mert abban nem vagyok biztos hogy sikerülne :o)
1 plusszt mindenesetre nyomtam
Egyébként volt jó pár hete egy DAX csártod , lementettem úgy a gépemre hogy napok óta nem találom sajnos
Mindenesetre ha lenne időd és kedved azt frissíteni és elliotos szemüvegeden keresztül megvizsgálni, majd egy jövendölést is tenni róla , akkor azt is jutalmaznám némi jó szóval és like al :)
köszönöm előre is
Mert hullámelméleti alapon jelenleg még a bullish scenariok sanszosabbak (ezeknek semmilyen objektív feltétele nem dőlt meg). Nagyobb zakó feltétele jelenleg a novemberi alj törése, ekkor a februári alj elérésére lehetne már spekizni.
Szervusz Hjanek, részemről csak forex, indexekkel nem kereskedem. Csak történeti okokból kommentálom az év elején kikiáltott "medve piacot" (ld. 1-2 hszek).
Szarvasvadász miért gondolod, hogy 6-7 hónap és még nagyobb csúcsokat láthatunk? Amikor ilyen napokat látok a tőzsdén gyakran jön másnap a kijózanodás. A NAGY KORREKCIÓ-t mikorra várod?
Ez akkor van, ha egészséges a piac és valóban hossz volt. Ez 2008 óta nem így volt sajnos. Nem tudnak mibe fektetni és húzzák a fontosabb pénzügyi termékeket. Ezért nem látod, hogy minden kispapír is emelkedik. Ahhoz valódi hossz kellene.
0-ás kamatnál nem lehetséges. Ez egyedül az államoknak jó, olcsóbban tudják finanszírozni a kiadásaikat. Ez csak az én véleményem.
Tényleg itt a medve piac
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=225240