Portfolio Portfolio
5
5
1
2018. szeptember 12. | 14:46
#1

Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot  

ugrás a cikkhez
A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
2018. szeptember 13. | 15:10
előzmény: #217  pampa
#220

szavazata kell, Te írod.
Szerinted a tartózkodó az szavaz.
A tartózkodás az nem szavazás , az tartózkodás a szavazástól.
Ez Nekem kezd fárasztó lenni ha itt tartunk és a szavak általános jelentését és a józan paraszti ész szabályait is felrúgjuk.
A tartózkodás az azt jelenti, valaki nem szavaz.
Törölt felhasználó
2018. szeptember 13. | 15:09
#219
annyira szánalmas
2018. szeptember 13. | 15:05
előzmény: #216  Peterbond
#218
Miért írjátok folyamatosan, hogy a jelentés az Orbán-kormányról született?
2018. szeptember 13. | 15:03
előzmény: #214  impudent
#217
Amennyiben a JELENLÉVŐK 2/3 -nak a szavazata kell akkor a tartózkodó nem JELENLÉVŐ?
2018. szeptember 13. | 15:01
előzmény: #212  Phylaxa
#216
Amugy nefelj ez meg csak a 2. Szint a 11 lepeses folyamatban. Van olyan resz ahol a kormanyfok 4/5e kell majd.
Az erdekelne viszont hogy szerinted is mind a 64% Soros Gyorgy embere vagy tenyleg van valami baj az Orban kormany kormanyzasaval?
2018. szeptember 13. | 15:01
előzmény: #212  Phylaxa
#215
GITTEGYLET az EU!   :))))
.
Amikor a belügyérek "fölülírták az érvényes Dublin3-at.......a bíróság meg hozott egy ítéletet a "láthatatlan" EU  Alkotmányra hivatkozva.....

Vicc az egész!!!!
Ez a bagázs kér számon jogállamiságot?????
.
Nevetséges!
2018. szeptember 13. | 15:01
előzmény: #212  Phylaxa
#214
miért mondod azt a szavazásra törvénytelen ,nem értem.
2018. szeptember 13. | 14:58
előzmény: #212  Phylaxa
#213
Egy. Ez esetben tartsunk egy uj szavazast ugyanis a tartozkodok ugy tudtak az o szavazatuk nem fog beleszamitani. Csak mondom.
Valamint szinten jeleznem hogy jelen okfejtesed alapjan a mi kis bevandorlasi nepszavazasunk is ervenytelen lett es torvenytelenul kerult be az alaptorvenybe.
Persze ez a te velemenyed.
Szerintem el lett mondva elore a feltetelek es mindenki ez alapjan szavazott igy a dontes ervenyes vagy pedig uj szavazast kell kiirni es kozolni hogy nincs tartozkodasi opcio.
Amugy azt talan nem vitatod hogy az EP 64% a igenis boven tobbseg igy elmondhato hogy Orban szovetsegesei meg sajat frakciojaban is teljesen elfogytak. Meg Kurz es az amugy altala is tamogatott Weber is ellene szavazot.
2018. szeptember 13. | 14:46
előzmény: #211  impudent
#212
Én a 750 fő 66%-át írnám törvénybe ekkora horderejű kérdésekben. De a Lissaboni szerződés lazább, az csak a jelenlevők 66%-át kéri. A szavazás eredménye törvénytelen. Engem nem érdekel, hogy ki csalt, nem csalt, sört ivott, túl kávézta magát stb.  A kérdésem ezután egyszerű. Mi alapján működik az EU? Az aláírt szerződés érvénytelen ezek szerint. A házszabály alapján? Ez komoly? Képzeld el, ha a Magyar Parlamentben a házszabály ellentmondana az alaptörvénynek. Mit rendezne az EU? A jogállamiságot firtatták tegnap egy jogállamtalansággal? Pfff neki. Nagyszerű intézmény. Nem is csodálkozom, hogy Isiásznak hívják az alkoholizmust. :):)
2018. szeptember 13. | 14:33
előzmény: #209  Phylaxa
#211
Nem tudom milyen módon lehet épp ésszel megmagyarázni a Tartózkodást mint passzivitást aktivitásnak mert ha ez nem sikerül akkor bocsánatot kellene kérniük azért mert csalóknak nevezték a  képviselőket.
2018. szeptember 13. | 14:28
előzmény: #200  impudent
#210
Szerinted és a házszabály szerint. Az érvényes alaptörvények szerint is? :)
2018. szeptember 13. | 14:27
előzmény: #202  impudent
#209
Ki írta alá a Lisszaboni szerződést tőlünk? Betartja? Biztosan, mert az ellenzék tegnap óta minden médiumban világosan elmondja, hogy a szavazás érvénytelen volt. Ugye? :)
2018. szeptember 13. | 14:23
előzmény: #204  Dehogynincs
#208
Bíróság. Állítólag az EU bíróságai törvénytisztelőek és a jogállamiságot képviselik. Lisszaboni szerződés. Most kiderül, hogy a tegnapi szavazás törvényelen, vagy a Lisszaboni szerződés.  :)
2018. szeptember 13. | 14:20
előzmény: #205  ts3
#207
AZ EU-nak az aláírt szerződései érvényesek? Lisszaboni? Rendben van, vagy az egész törvénytelenül működik? Frankón a Házszabály irányítja az Eu-t? Nevetséges. :)
ts3
2018. szeptember 13. | 13:59
#205
Gulyás: Nem fogadták el a Sargentini-jelentést
"A magyar kormány nem fogadja el az EP döntését, hétfőn dönt a további jogi lépésekről."
  
Komolytalanok ezek a fideszesek. :))
2018. szeptember 13. | 13:50
#204
Szijjártó Péer most a gyászfolyamat első és második szakaszánál jár, de jól halad az ötödik szakasz felé.
http://filantropikum.com/a-gyasz-ot-szakasza/
A gyász az a reakció, amit valakinek/valaminek az elvesztése vált ki. Gyászolni szinte bármit meglehet, de a legerőteljesebb érzelmeket a hozzánk közel álló szeretteink halála váltja ki. A reakció természetes, hisz szeretetünk, ragaszkodásunk tárgyát veszítjük el örökre.
A gyászoló leggyakrabban öt fázison megy át, amíg képes lesz fel feldolgozni a gyászt.
1. Tagadás és izoláció
A gyászolók ilyenkor érzelmileg bénultnak és kiüresedettnek érzik magukat, de jellemző rendkívül sok érzelem feltörése is. Több esetben előfordulhat, hogy a gyászoló nem tud tisztán gondolkodni, beszélni, ami mások szemében közömbösségnek is tűnhet. A elutasítás nemcsak az első stádiumban, hanem később, a feldolgozás folyamán is előfordulhat. Ez jó esetben időleges védekezési módszer, amit a helyzet részleges elfogadása vált fel.
2. Harag
Az érzelmek feltörését düh, harag és mánia követi. A gyászoló közvetlen környezetében élők számára ezt a legnehezebb elviselni, mivel az érzelmek mindenkire kisugároznak. A gyászoló a felelősöket keresi, néha az elhunytra is dühösek, bár ezt nem vallják be maguknak. Előfordulhat az is, hogy magukat hibáztatják a halálesetért, ilyenkor bűntudat is gyötri őket, különösen, ha nem ápoltak felhőtlen viszonyt az elhunyttal. Sokan megrekednek ebben a fázisban, és depressziósnak tűnnek, ám ez nem a fájdalom elfojtása miatt van, hanem mert képtelenek másra gondolni. A temetés után ellenőrizhetetlennek tűnő módon váltogatják egymást a legkülönbözőbb érzelmi állapotok: a megkönnyebbülés, harag, szomorúság, félelem, bűntudat, depresszió stb. Sok esetben testi tünetek is előfordulhatnak: étvágytalanság, álmatlanság, gyengeség, szédülés, mellkasi és emésztési problémák.
3. Alkudozás
A gyászoló az első fázisban, ha nem volt képes szembenézni a veszteséggel, és nem talált bűnöst a második fázisban, a harmadik szakaszban egyfajta egyezségre próbál jutni, ami talán késlelteti az elkerülhetetlent. Ilyenkor mindenféle kérdések merülnek fel: ha idejében elvittük volna orvoshoz, ha más szakember véleményét is kikértem volna stb. Ezek mögöttes szándéka, hogy megvédjék a gyászolót a fájdalmas valóságtól.
4. Depresszió
Ebben a szakaszban már a tudatos emlékezés dominál, és előkerülnek a szép emlékek is. Csökken a gyász tüneteinek intenzitása, erősödik a racionális elfogadás. A több hónapon át tartó fázis során évfordulók alkalmával a tünetek újra felerősödhetnek. Ez ugyanakkor az elfogadás állapotának előkészítése. Az elhunytat ismét intenzíven gyászolja a hozzátartozó, előfordulhat, hogy átveszi annak stílusát, szokásait. Gyakori, hogy belső párbeszédet folytat az elhunyttal, ami elősegíti az elszakadást, hisz a párbeszéd végére sok esetben egy teljesen más belső alakká transzformálódik az elhunyt. A fázis akkor sikeres, ha a gyászoló képes elfogadni az elválást.
5. Elfogadás
Abban a pillanatban, amikor a veszteség már nem köti le a gyászoló minden pillanatát, megkezdődhet egy, a világhoz és önmagához fűződő új viszonynak a kialakítása. Ebben a szakasznak a gyászoló emlékeiben tovább él ugyan az elhunyttal kapcsolatos múlt, de képes a normális életvitelre. Ismét tud örülni az élet szépségeinek, nem gyötri bűntudat, vannak életcéljai és tervei azok megvalósítására. Megújulnak szociális kapcsolatai, elmúlnak a testi tünetek, megszűnik az érzelmi hullámzás. A gyászolók egy része lelkiekben gyengének, sebezhetőnek érezheti magát az öt szakasz után, míg mások megerősödve, számos tapasztalattal felvértezve zárják le a gyászt.
2018. szeptember 13. | 13:28
#203
Eloszor azt hittem, az a cim, hogy
Szijjartot csalasert iteltek el Magyarorszagon.
Egyebkent, tenyleg nyilvanvalo a csalas. Nem csak a tartozkodasokat kellett volna a nem szavazatokkal egyutt szamolni, hanem az igeneket is.
2018. szeptember 13. | 11:20
előzmény: #200  impudent
#202

Csalónak nevezik a parlamenti képviselőket pedig Ők akarják a tartózkodást szavazattá minősíteni helytelenül.
Elképesztő.
2018. szeptember 13. | 11:16
előzmény: #199  PusztaPutyin
#201
Persze, de az egyvalakinek szólt, nem általánosan.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE