A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
Olvastam a szabályt és a leadott szavazatok kétharmada kell. Szerintem aki tartózkodik az nem szavaz ,éppen azért tartózkodik valaki mert nem akar szavazni. A tartózkodás az nem szavazat. Ez a véleményem mert a józan ész ezt diktálja szerintem.
van valami romantikája annak, hogy miközben ma többek között azért is beírták az üzenőnkbe a feketepontot, mert milyen suttyó rasszisták vagyunk itt a kárpátlavórban, a kollégák azon rugóznak az ezzel kapcsolatos topicban, hogy hogyan kell burkoltan cigányozni pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen
Valami remlik de erre nem alkalmaztam volna. A bekovetkezett x ev mulasa mindenkire hatott es mindenki jogosan nyujthatta volna be a velt valos elmaradt hasznat. Plana aki nem kozvetlen serelmet szenvedett rokon az miert kapna barmit is. Hadifoglyok es akik egesz eletukben a rovidebbet huztak azokra nem gondolsz.
És lehetett volna papolni a tulajdonjog szent és sérthetetlen elvéről... Adni és visszaadni között óriási különbség van... Halottál már az eredeti állapot visszaállításának elvéről?
"nagyon nagy hiba volt anno a kárpótlás 5 millió forintos maximalizálása" A legnagyobb bűn... Nem neveznék hibának valamit, amit szándékosan követnek el. Inkább a bűn kifejezést használnám...
így utólag visszatekintve nagyon nagy hiba volt anno a kárpótlás 5 millió forintos maximalizálása a környező államokban legalább van vmi "emigráns" konkurencia, pl. a románoknál még a Hohenzollern királyi család is több száz millió eurónyi vagyont kapott vissza nálunk biza ilyen nincs
Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot
Ugrás a cikkhez